سرآمد اخبار
ارز کالای اساسی و دارو
اخبار داغارز و طلااقتصادبازاربازارها و خدمات مالی

۱ میلیارد و ۹۹۴ میلیون دلار ارز کالای اساسی و دارو تامین شد

بانک مرکزی از ابتدای سال جاری تا ۹ خرداد ماه ۹.۱ میلیارد دلار ارز مورد نیاز برای واردات را تامین کرده است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان – حجم معاملات روزانه ارز کالای اساسی و دارو در روز یک‌شنبه ۱۱ خرداد ماه ۱۴۰۴ معادل ۱۵۸.۳ میلیون دلار و حجم کل معاملات در بازار ارز تجاری تا همین بازه زمانی ۵ میلیارد و ۳۹۹ میلیون دلار بوده است.

بر اساس این گزارش از ابتدای سال جاری تا ۹ خرداد ماه بانک مرکزی مبلغ ۹ میلیارد و ۱۳۱ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی و دارو، تجاری و بازرگانی و خدمات تامین کرده است. در این مدت برای کالاهای اساسی و دارو ۱ میلیارد و ۹۹۴ میلیون دلار، برای کالاهای تجاری و بازرگانی مبلغ ۶ میلیارد و ۸۷۷ میلیون دلار و برای خدمات ۲۶۰ میلیون دلار تامین ارز صورت گرفته است.

بر اساس این گزارش، بانک مرکزی برای واردات کالاهای اساسی و کشاورزی ۱ میلیارد و ۶۲۸ میلیون دلار و برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی ۳۶۶ میلیون دلار ارز تامین کرده است و در مجموع طی مدت مذکور ۱ میلیارد و ۹۹۴ میلیون میلیون دلار برای کالاهای اساسی و کشاورزی و دارو و تجهیزات پزشکی را با نرخ ۲۸۵۰۰ تومان و با هدف حمایت از مصرف کنندگان و دسترسی اقشار جامعه به کالاهای ضروری با قیمت ارزانتر تأمین شد.

بر این اساس از ابتدای سال جاری تا ۹ خرداد ماه ۱۴۰۴ میزان کل تامین ارز صنایع مبلغ ۶ میلیارد و ۸۷۷ میلیون دلار بوده است که میزان ارز تأمینی برای گروه های «صنایع حمل و نقل و خودرو» ۱ میلیارد و ۷۹۹ میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» یک میلیارد و ۹ میلیون دلار، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» ۷۵۰ میلیون دلار، «صنایع شیمیایی و پلیمری» ۷۳۹ میلیون دلار، «صنایع معدنی» ۳۸۱ میلیون دلار، «منسوجات و پوشاک» ۱۶۵ میلیون دلار و «سایر صنایع» ۲ میلیارد و ۳۴ میلیون دلار تا پایان روز ۹ خرداد ماه سال جاری بوده است.

گفتنی است، نرخ بازار ارز تجاری در روز دوشنبه ۱۲ خرداد ماه ۱۴۰۴ در تالار حواله ارز مبادله دلار با نرخ ۶۹ هزار و ۲۵۸ تومان، مبادله یورو با نرخ ۷۸ هزار و ۵۸۴ تومان، مبادله درهم با نرخ ۱۸ هزار و ۸۵۸ تومان بود. همچنین در تالار اسکناس ارز، دلار با نرخ ۷۱ هزار و ۱۹۷، یورو با نرخ ۸۰ هزار و ۷۸۴ تومان و درهم با نرخ ۱۹ هزار و ۳۸۶ تومان مورد مبادله قرار گرفت.

اخبار مرتبط

کشورهای برتر در صادرات میوه و آجیل کدامند؟ | کشورهای خاورمیانه؛ عمده‌ترین مقاصد صادراتی

میلاد جانه

رئیس اتحادیه پرنده و ماهی: ماهانه ۴۰ هزارتن مرغ مازاد از سطح بازار در حال جمع آوری است

میلاد جانه

کاهش قیمت ها در بازار طلا و سکه | جدول جدیدترین قیمت‌ها را ببینید

میلاد جانه

مالیات پرداختی ۵۰ درصد اصناف و مشاغل «صفر» است

میلاد جانه

افت ۲۴ هزار میلیارد تومانی بورس | پیش بینی شاخص بورس در هفته بعد را ببینید

میلاد جانه

تردید فروشندگان و خریداران در بازار/ ریزش قیمت برخی خودروهای مونتاژی

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید