سرآمد اخبار
ذخایر سدها
اجتماعیاخبار داغانرژی

آماری نگران کننده از ذخایر آب سدها | وضعیت بحرانی شد

میزان ذخایر آبی سدها در روز دهم خردادماه ۱۴۰۳ بالغ بر ۳۵ میلیارد مترمکعب بود که مقایسه این رقم با حجم فعلی ذخایر آبی سدها، نشان‌دهنده کاهش ۲۴درصدی ذخایر آبی سدهای کشور است.

 به گزارش تسنیم، در ۲۵۰ روز ابتدایی سال آبی جاری (از ابتدای مهرماه ۱۴۰۳ تا دهم خردادماه ۱۴۰۴) در مجموع ۲۰ میلیارد و ۶۷۰ میلیون مترمکعب آب وارد سدهای ایران شده که نسبت به ورودی ۳۵ میلیارد و ۲۲۰ میلیون مترمکعبی آب به سدها در مدت مشابه سال آبی گذشته، کاهشی ۴۱درصدی داشته است.

همچنین در این مدت، به‌منظورتأمین آب شرب، کشاورزی، صنعت و مباحث زیست‌محیطی، ۱۸ میلیارد و ۶۶۰ میلیون مترمکعب آب از سدهای کشور رهاسازی شده است که نسبت به خروجی ۲۲ میلیارد و ۶۰۰ میلیون مترمکعبی آب در مدت مشابه سال آبی قبل از سدها، کاهشی ۱۷درصدی را نشان می‌دهد.

در زمان حاضر با وجود ۲۶ میلیارد و ۵۶۰ میلیون مترمکعب آب ذخیره‌شده در سدهای کشور، ۵۱ درصد ظرفیت مخازن سدها پُر و ۴۹ درصد این ظرفیت خالی است.

میزان ذخایر آبی سدها در روز دهم خردادماه ۱۴۰۳ بالغ بر ۳۵ میلیارد مترمکعب بود که مقایسه این رقم با حجم فعلی ذخایر آبی سدها، نشان‌دهنده کاهش ۲۴درصدی ذخایر آبی سدهای کشور است.

اخبار مرتبط

بغداد: توافق تهاتر نفت‌ با گاز ایران ‌بر تولید نفت عراق تاثیری نمی‌گذارد

میلاد جانه

صعود کم جان در بورس /تصویب یک فوریت مهم در صحن مجلس

میلاد جانه

جدیدترین قیمت انواع سکه و طلای ۱۸ عیار در بازار /جدول

میلاد جانه

لیر دوباره سقوط کرد| تضعیف ۲۷ درصدی پول ملی ترکیه در برابر دلار

میلاد جانه

پیش بینی قیمت دلار 29 مهر 1402 / آینده دلار به جنگ گره خورد؟

میلاد جانه

3 پیش‌بینی از قیمت طلا و سکه /وقت سرمایه‌گذاری در بازار طلا است؟

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید