سرآمد اخبار
سرویس‌های فوق العاده اتوبوس
اقتصادبازاربازارها و خدمات مالیراه و مسکن

ایجاد سرویس‌های فوق العاده اتوبوس برای تعطیلات پایانی هفته

مدیرکل دفتر حمل ونقل مسافری سازمان راهداری گفت: همزمان با تعطیلات پایانی هفته و سالروز رحلت امام خمینی (ره) سرویس‌های فوق العاده اتوبوس در شهر‌های مختلف فراهم کرده‌ایم.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان؛ داریوش باقر جوان مدیرکل دفتر حمل ونقل مسافری سازمان راهداری در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه برنامه ریزی برای تامین ناوگان حمل ونقلی با نزدیک شدن به تعطیلات پایانی هفته و همچنین سالروز رحلت امام در دستور کار است گفت: برنامه ریزی لازم برای تامین ناوگان از تمامی شهرهای کشور در جهت حضور در مراسم  سالروز رحلت امام در دستور  کار قرار گرفته  و از تمامی ظرفیت های خود در جهت تامین ناوگان برای شرکت در مراسم استفاده خواهیم کرد.

وی ادامه داد: همچنین با توجه به تعطیلات پایانی هفته و افزایش میزان تقاضا در جهت سفر به شهرهای مذهبی اقدام به ایجاد سرویس های فوق العاده در مسیر شهرهای مذهبی از جمله مشهد و قم کرده و از سوی دیگر از تمام ظرفیت های خود در این بخش استفاده خواهیم کرد.

او یادآور شد: با توجه به آنکه ظرفیت های جدیدی به سیستم حمل ونقل جاده ای کشور اضافه نشده است اما با توجه به برنامه ریزی های که در این بخش صورت گرفته در تلاش هستیم که در این ایام مشکلی برای مسافران برای سفرهای پایانی هفته ایجاد نشود.

مدیرکل دفتر حمل ونقل مسافری سازمان راهداری تاکید کرد: پیش فروش بلیت ها برای تعطیلات پایانی هفته از هفته گذشته آغاز شده و  در این مدت هم در صورت ایجاد سرویس فوق العاده اقدام به باز کردن سرویس های جدید برای مسافران خواهیم کرد.

اخبار مرتبط

در انتهای معاملات ثبت شد؛ رشد بیش از ۲۱ هزار واحدی شاخص کل بورس

میلاد جانه

حسین راغفر مطرح کرد: برخی جوانان کشور قربانی فقر فرهنگی و معیشتی شده اند / وضعیت اشتغال و تحصیل زنان بغرنج‌تر از مردان است

میلاد جانه

قفل مولدسازی دارایی‌های دولت شکسته می‌شود

میلاد جانه

شکست سیاست‌های فشار حداکثری ترامپ با افزایش صادرات نفت ایران به چین

میلاد جانه

نرخ سبد معیشت مردم چقدر است؟

میلاد جانه

۱۲۹ هزار تن گوشت گرم و منجمد وارد کشور شد

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید