سرآمد اخبار
بورس
اخبار داغاقتصادبازاربازارها و خدمات مالیبورس

تداوم قرمز پوشی شاخص کل بورس با ریزش بیش از ۲۳ هزار واحد

در جریان معاملات امروز ۱۳ خرداد شاخص کل بورس با کاهش ۲۳ هزار و ۱۳۵ واحد در سطح ۳ میلیون و ۱۰۲ هزار واحدی ایستاد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان؛ در جریان معاملات امروز ۱۳ خرداد شاخص کل بورس با کاهش ۲۳ هزار و ۱۳۵ واحد در سطح ۳ میلیون و ۱۰۲ هزار واحدی ایستاد شاخص کل هم‌وزن نیز با کاهش ۶ هزار و ۲۹۶ واحد در سطح ۹۵۶ هزار و ۳۳۵ واحد قرار گرفت.

در جریان معاملات امروز سه نماد فولاد، فملی، وبملت بیشترین تأثیر و سه نماد ولنوین، خودرو و وبملت پرتراکنش‌ترین نماد‌های بازار بورس بودند.

شاخص کل فرابورس هم با کاهش ۹۶ واحد در سطح ۲۷ هزار و ۶۹۰ واحد قرار گرفت؛ امروز سه نماد آریا، سپیدار و آریان بیشترین تاثیر و سه نماد وپایا، مهرمام و کرمان هم پرتراکنش‌ترین نماد‌های بازار فرابورس بودند.

امروز گروه بانکی با ارزش معاملات ۶۷۸ میلیارد تومان برترین گروه صنعتی بود و بعد از آن گروه فلزات اساسی و خودرو در جایگاه بعدی قرار گرفتند.

همچنین امروز سه نماد سپر، فردا و کیان برترین تقاضا و سه نماد سپر، فیروزا و پارند برترین عرضه در بورس را به خود اختصاص دادند.

اخبار مرتبط

تولید پنبه ۲ برابر افزایش یافت

میلاد جانه

رشد ۳۵ درصدی صادرات ایران به عمان

میلاد جانه

تثبیت اقتصادی از سر ناچاری/ تحریم وضعیت متفاوتی را به وجود آورده است

میلاد جانه

تغییر رئیس‌کل بانک مرکزی تکذیب شد

میلاد جانه

برگزاری اولین حراج خودروهای وارداتی در سال جدید

میلاد جانه

پشت پرده دعوای ریلی در مرز ایران و افغانستان | کنسرسیوم ایرانی به نام افغانستان؟!

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید