سرآمد اخبار
بورس
اخبار داغاقتصادبازاربازارها و خدمات مالیبورس

تداوم قرمز پوشی شاخص کل بورس با ریزش بیش از ۲۳ هزار واحد

در جریان معاملات امروز ۱۳ خرداد شاخص کل بورس با کاهش ۲۳ هزار و ۱۳۵ واحد در سطح ۳ میلیون و ۱۰۲ هزار واحدی ایستاد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان؛ در جریان معاملات امروز ۱۳ خرداد شاخص کل بورس با کاهش ۲۳ هزار و ۱۳۵ واحد در سطح ۳ میلیون و ۱۰۲ هزار واحدی ایستاد شاخص کل هم‌وزن نیز با کاهش ۶ هزار و ۲۹۶ واحد در سطح ۹۵۶ هزار و ۳۳۵ واحد قرار گرفت.

در جریان معاملات امروز سه نماد فولاد، فملی، وبملت بیشترین تأثیر و سه نماد ولنوین، خودرو و وبملت پرتراکنش‌ترین نماد‌های بازار بورس بودند.

شاخص کل فرابورس هم با کاهش ۹۶ واحد در سطح ۲۷ هزار و ۶۹۰ واحد قرار گرفت؛ امروز سه نماد آریا، سپیدار و آریان بیشترین تاثیر و سه نماد وپایا، مهرمام و کرمان هم پرتراکنش‌ترین نماد‌های بازار فرابورس بودند.

امروز گروه بانکی با ارزش معاملات ۶۷۸ میلیارد تومان برترین گروه صنعتی بود و بعد از آن گروه فلزات اساسی و خودرو در جایگاه بعدی قرار گرفتند.

همچنین امروز سه نماد سپر، فردا و کیان برترین تقاضا و سه نماد سپر، فیروزا و پارند برترین عرضه در بورس را به خود اختصاص دادند.

اخبار مرتبط

بذرپاش خبر داد: رشد ۳۳ درصدی ترانزیت کالا در کشوراقتصادیراه و شهرسازی

میلاد جانه

رشد ۴ درصدی تجارت ایران و آلمان در ۱۱ ماهه ۲۰۲۴

میلاد جانه

قیمت رسمی فروش نفت ایران در مارس اعلام شد

میلاد جانه

رئیس بانک مرکزی باید سدی در مقابل تصمیمات زیان‌آور دولت‌ها باشد

میلاد جانه

تولید قارچ ۱۰ درصد افزایش می‌یابد

میلاد جانه

تراز تجاری مثبت ۱۷ میلیارد دلار شد/ چین و امارت، بزرگترین شرکای تجاری ایران

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید