سرآمد اخبار
نفت برنت
اخبار داغاقتصادانرژیبازاربازارها و خدمات مالیجهان

قیمت جهانی نفت امروز ۲۰ خرداد/ برنت ۶۷ دلار و ۳۸ سنت شد

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۳۴ سنت معادل ۰.۵۱ درصد افزایش به ۶۷ دلار و ۳۸ سنت رسید.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، قیمت نفت در شرایطی در روز سه‌شنبه افزایش یافته که شرکت‌کنندگان بازار منتظر نتیجه گفتگوهای آمریکا و چین هستند که می‌تواند راه را برای آرام شدن تنش‌های تجاری و بهبود تقاضا برای سوخت هموار کند.

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۳۴ سنت معادل ۰.۵۱ درصد افزایش به ۶۷ دلار و ۳۸ سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با ۳۲ سنت معادل ۰.۴۹ درصد افزایش ۶۵ دلار و ۶۱ سنت معامله می‌شود.

دورنمای یک قرارداد تجاری بین آمریکا و چین از قیمت نفت حمایت کرده‌است. گفتگوهای تجاری بین آمریکا و چین قرار است برای دومین روز در لندن ادامه داشته باشد. هدف مقامات ارشد این دو کشور آرام کردن تنش‌هایی است که از وضع تعرفه‌های جدید شروع و به محدودیت منابع معدنی حیاتی رسیده است. این تنش‌ها زنجیره جهانی عرضه را مختل و رشد تقاضا را آهسته کرده است.

دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا در روز دوشنبه گفت این مذاکرات به‌خوبی پیش می‌رود و گزارش‌های خوبی از تیم خود در لندن بدست آورده است.

اخبار مرتبط

ابلاغ برنامه قطعی برق صنایع

میلاد جانه

سقوط باور نکردنی قیمت طلا!

میلاد جانه

نفت برای دومین هفته متوالی صعودی شد

میلاد جانه

جدیدترین قیمت دلار، یورو و درهم در مرکز مبادله ارز | دلار کاهشی شد

میلاد جانه

سقوط قیمت طلا به پایین‌ترین رقم ۵۰ روز اخیر

میلاد جانه

قیمت طلا، سکه، دلار و سایر ارزها ۱۴ تیر ۱۴۰۲ (جدول)

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید