سرآمد اخبار
نان
اخبار داغبازاربازارها و خدمات مالی

رئیس اتاق اصناف تهران: نرخ جدیدی برای نان اعلام نشده است

رئیس اتاق اصناف تهران اعلام کرد: قیمت جدید طی روزهای آینده اعلام خواهد شد و قیمت درج شده در اخبار منتشر شده روز گذشته همان قیمت‌های قدیمی است.

به گزارش بازار، طی روز گذشته اخباری مبنی بر افزایش قیمت نان و اعمال قیمت جدید در کارتخوان‌هایی که در نانوایی‌ها قرار گرفته‌اند منتشر شد.

بر اساس اخبار منتشر شده مقرر شده بود که روز ۱۷ خرداد این قیمت‌های تغییر یافته اعمال شود، اما بر اساس مشاهدات میدانی تاکنون نیز هیچ تغییر قیمتی رخ نداده است و همچنان نان به نرخ گذشته به فروش می‌رسد و این در حالیست که در اخبار به نقل از فاطمه نظری- رئیس اتحادیه نانوایان سنتی – این نرخ‌ها منتشر شده بود.

حمیدرضا رستگار، رئیس اتاق اصناف تهران درباره این نرخنامه‌ منتشر شده اظهار کرد: قیمت‌ها به عنوان قیمت جدید صحت ندارد و طی چند روز آینده نرخ جدید اعلام خواهد شد.

محمد سلیمانی، رئیس اتحادیه صنف نانوایان سنگکی تهران، اظهار کرد که افزایش قیمتی که در برخی رسانه‌ها منتشر و اعلام شده بود ” نان گران شد” مربوط به پخت نان با گندم آزاد بود و هنوز قیمت نان با آرد یارانه‌ای تعیین نشده و این موضوع در نهادهای متولی در حال بررسی است.

سلیمانی درباره دلیل افزایش قیمت نان‌های نانوایی‌های آزادپز هم گفت: دلیل افزایش قیمت در نان‌های آزادپز این است که گندم هر کیلوگرم ۱۲ هزار تومان در سال گذشته، امسال به هر کیلوگرم ۲۱ هزار و ۷۰۰ تومان مانند نان‌های حجیم و فانتزی افزایش قیمت داشته است.

قیمت نان‌های حجیم بر اساس عرضه و تقاضا است و برای نان‌های سنتی آزاد پز هم عددی به عنوان کف تعیین شده است.

اخبار مرتبط

سیگنال مثبت مذاکرات ایران و آمریکا | ایران به فائو برگشت

میلاد جانه

پیش‌بینی نرخ ارز در ماه‌های آینده

میلاد جانه

کاهش ۱۰ تا ۱۵ درصدی قیمت مسکن با انجام بازرسی‌های عملیاتی در بازار

میلاد جانه

صندوق بین‌المللی پول خوش‌بین شد | تورم ایران وارد کانال ۳۰ درصدی می‌شود

میلاد جانه

تحول نظام مالیاتی با افزایش حسابرسی‌های سیستمی

میلاد جانه

بازگشت رنگ سبز به تابلوی بورس

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید