سرآمد اخبار
اخبار داغاقتصادبازاربازارها و خدمات مالی

اتاق اصناف: ذخایر کالاهای اساسی کافی است

سخنگوی اتاق اصناف ایران از آرامش کامل بازار و ذخایر کافی کالاهای اساسی خبر داد و از مردم خواست از خریدهای هیجانی و انبار کالا خودداری کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی امیدوار با تأکید بر اینکه تجربه دوران دفاع مقدس نشان داده اصناف کشور همیشه پشتوانه مردم و جبهه‌ها بوده‌اند، گفت: بازاریان امروز نیز همچون گذشته همراه ملت ایران خواهند بود و هیچ کمبودی در تأمین کالاهای ضروری وجود ندارد.

سخنگوی اتاق اصناف ایران افزود: گشت‌های ویژه بازرسی با همکاری دستگاه‌های مختلف در سراسر کشور فعال هستند و در صورت مشاهده هرگونه احتکار یا گران‌فروشی، با متخلفان برخورد قاطع و فوری صورت می‌گیرد.

امیدوار با بیان اینکه مردم می‌توانند گزارش تخلفات را از طریق شماره تلفن ۱۲۴ در سراسر کشور اعلام کنند، گفت: نیازی به مراجعه حضوری نیست و تمامی تماس‌ها به‌سرعت بررسی و رسیدگی می‌شود.

وی همچنین هشدار داد که برخی افراد سودجو ممکن است از فضای روانی ایجاد شده سوءاستفاده کنند که در این خصوص نظارت‌های مستمر برقرار است و بازرسان اصناف با جدیت این تخلفات احتمالی را پیگیری خواهند کرد.

سخنگوی اتاق اصناف ایران در مصاحبه رادیویی تأکید کرد: مردم با آرامش خاطر خریدهای روزمره خود را انجام دهند و اجازه ندهند فضای روانی نادرست، بازار را دچار تنش کند. تأمین کالاهای اساسی کاملاً تحت کنترل است و نگرانی وجود ندارد.

اخبار مرتبط

وزیر صنعت: مخالف واردات خودروهای چینی نیستم

میلاد جانه

خبر مهم مجلس درباره تغییر سهمیه و قیمت بنزین در سال ۱۴۰۳

میلاد جانه

خرید تضمینی گندم به ۱۰ میلیون تن می‌رسد/ رشد ۱۱۴ درصدی خرید گندم نسبت به سال ۱۴۰۰

میلاد جانه

پایان بورس امروز ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳/ شروع کم‌رمق بازار سهام

میلاد جانه

گرانی ۵ تا ۳۰ میلیون تومانی خودروها در بازار| علت رشد قیمت خودروها چیست؟

میلاد جانه

هشدار یک کارشناس نسبت به تداوم کسری بودجه در اقتصاد/ فرصت اصلاحات در حال از دست رفتن است

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید