سرآمد اخبار
تمدید لغو پرواز‌ها
اجتماعیاخبار داغراه و مسکنصنعت و معدن

ممنوعیت انجام پرواز‌ها تا ساعت ۱۴ امروز

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشور از ممنوعیت و تمدید لغو پرواز‌ها تا ساعت ۱۴ امروز خبر داد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان؛ مهدی رمضانی سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری اظهار داشت: در پی تحولات اخیر و به ‌منظور صیانت از ایمنی مسافران و امنیت پروازها و با استناد به اطلاعیه‌های هوانوردی(نوتام)، فضای پروازی کشور تا ساعت ۱۴ روز سه‌شنبه ۲۷ خردادماه بسته اعلام می‌شود.

وی ادامه داد: به استناد اطلاعیه شماره ۸ سازمان هواپیمایی کشوری. از تمامی هم‌میهنان درخواست می‌شود از مراجعه به فرودگاه‌های کشور خودداری کرده و اخبار مربوط به وضعیت پروازها را صرفاً از طریق منابع رسمی پیگیری کنند.

رمضانی تاکید کرد:تا بازگشت شرایط کشور به حالت عادی، محدودیت‌های اعمال‌شده بر فضای پروازی کشور همچنان پابرجا خواهد بود. بدیهی است به‌محض پایان وضعیت اضطراری و بازگشایی مجدد فضای هوایی کشور، اطلاع‌رسانی لازم از طریق سایت رسمی سازمان هواپیمایی کشوری (به نشانی www.caa.gov.ir ) و نیز رسانه ملی و رسانه‌های معتبر کشور به آگاهی عموم خواهد رسید.

سازمان هواپیمایی کشوری ضمن قدردانی از شکیبایی، همراهی و اعتماد مردم بزرگ ایران، بار دیگر بر مسئولیت خود در قبال حفظ ایمنی مسافران، امنیت پروازها و منافع ملی تأکید کرد.

اخبار مرتبط

افزایش قیمت ها در بازار طلا و سکه ؛ طلای ۱۸ عیار چقدر بالا رفت؟ | جدول قیمت ها

میلاد جانه

چالش ارزی تایرسازان و اختصاص ۲۰۰ میلیون یورو برای واردات

میلاد جانه

سلاح‌ورزی: هیات رییسه اتاق اجازه دخالت دولت را ندهد

میلاد جانه

سخنگوی دولت: عملیات اجرایی ساخت ۸۷۰ هزار واحد مسکونی آغاز شد

میلاد جانه

ادامه ممنوعیت ثبت سفارش دلاری/ حذف دلار از تجارت ایران فرمالیته است

میلاد جانه

تعطیلی پنج‌شنبه‌ها صدای فعالان اقتصادی را در آورد/ فروزان‌فر: می‌خواستند نشان دهند بخش خصوصی را جدی نمی‌گیرند

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید