سرآمد اخبار
تخم مرغ
اخبار داغاقتصادبازاربازارها و خدمات مالی

تولید ماهانه تخم مرغ ۲۰ هزارتن مازاد بر نیاز کشور است

رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغداران‌میهن گفت: با توجه به شرایط تولید مازاد بر نیاز کشور و ذخایر مناسب محصول، کمبودی در عرضه نداریم.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان؛ حمیدرضا کاشانی رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغداران میهن با بیان اینکه در زمینه تخم‌ مرغ مشکلی نداریم، گفت: تولید کنونی تخم مرغ مازاد بر نیاز کشور است که براین اساس کمبودی در عرضه نداریم.

وی تولید کنونی تخم مرغ را ۱۱۵ هزارتن اعلام کرد و افزود: با احتساب سرانه مصرف  حداکثر نیاز بازار داخل ۹۵ هزارتن است.

کاشانی قیمت کنونی هرکیلو تخم مرغ درب مرغداری ۵۹ تا ۶۰ هزارتومان اعلام کرد و گفت: قیمت هرکیلو تخم مرغ برای مصرف کننده ۷۱ تا ۷۲ هزارتومان و هرشانه ۱۵۰ هزارتومان است. گفتنی است  قیمت منطقی هر عدد تخم مرغ فله ۵ هزارتومان است.

رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغداران میهن ادامه داد: اتحادیه ۳ هزارتن تخم مرغ در انبارها و سردخانه‌های خود ذخیره کرده و به شکل شناور محصولات نو با کهنه جایگزین می‌شود.

وی با اشاره به آینده بازار تخم مرغ گفت: با توجه به تولید مازاد بر نیاز کشور، تخم مرغ با قیمت مناسب بصورت روان عرضه می شود.

اخبار مرتبط

بورس افت کرد

میلاد جانه

روش محاسبه نرخ خوراک گاز صنایع با فرمول بازگشت

میلاد جانه

۷۲ درصد از مالیات مشاغل ماده تبصره ۱۰۰ صفر شد

میلاد جانه

شاغلان فقیر و خط فقری که در حال افزایش است

میلاد جانه

نفت برنت ۶۴ دلار و ۸۱ سنت شد

میلاد جانه

استانی شدن کارت‌های سوخت تکذیب شد

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید