سرآمد اخبار
چای و حبوبات
اخبار داغاقتصادبازاربازارها و خدمات مالی

آغاز ثبت‌سفارش جدید چای و حبوبات از ۷ تیر

ثبت‌ سفارش فصل تابستان برای چای و حبوبات از هفتم تیر ۱۴۰۴ آغاز می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، بنا بر اعلام معاونت توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی، واردکنندگان چای و حبوبات کشور می‌توانند ثبت‌سفارش فصل تابستان برای اقلام چای و حبوبات را هفته آینده، شنبه هفتم تیر ۱۴۰۴ انجام دهند.

تولید چای در کشور

چند سالی است که بخشی از نیاز بازار چای به واردات قهوه اختصاص یافته است.

در حال حاضر حدود ۳۰ هزار تن چای در کشور تولید می‌شود که به گفته مدیر اجرایی سندیکای چای کارخانجات شمال، اگر فقط تفاوت قیمت دلار تالار اول و دوم به به‌زراعی به ۶ تا ۸ هزار هکتار باغات چای‌ها شده اختصاص یابد تولید چای کشور از ۳۰ هزار تن در سال به بیش از ۴۰ هزار تن می‌رسد.

نیازمندی کشور به واردات حبوبات

بیش از ۷۰ درصد نیاز بازار حبوبات کشور در داخل تولید می‌شود و ۳۰ درصد بازار در بخش عدس و نخود سیاه برای تأمین لپه کشور وابسته به واردات است.

نخود تولیدی کشور از کیفیت بالایی برخوردار بوده و یکی از بهترین نخودهای جهان در کرمانشاه تولید می‌شود.

اخبار مرتبط

افزایش هزار و ۸۹۳ واحدی شاخص کل بورس

میلاد جانه

یک همت شمش در حراج ۶۳ فروش رفت

میلاد جانه

جزییات واردات ۱۴ قلم کالاهای اساسی در۴ ماهه امسال

میلاد جانه

رئیس انجمن انبوه سازان مسکن: سیاست های غلط دولت هزینه ساخت مسکن را افزایش داد

میلاد جانه

پیش‌بینی تولید حدود ۴۰۰ تن زعفران در کشور/ متوسط برداشت زعفران در هر هکتار ۹ کیلوگرم

میلاد جانه

آخرین وضعیت مخازن سدهای کشور | ۵ سد تهران فقط ۱۶ درصد آب دارد

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید