سرآمد اخبار
روحانی
رئیس جمهورهمه اخبار

رئیس جهمور: دولت آمریکا اشتباهات را جبران کند/ فشار حداکثری محکوم به شکست است

رئیس جمهور با اشاره به نتیجه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، گفت: سیاست پرآسیب و نادرست دولت امریکا در سه سال اخیر، نه تنها توسط مردم سراسر جهان تقبیح شد، بلکه در انتخابات اخیر از سوی مردم این کشور نیز با مخالفت روبرو شد.

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی روز یکشنبه در یکصد و هفتاد و نهمین جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت اظهار کرد: اینک فرصتی برای دولت آینده امریکا پیش آمده است که اشتباهات گذشته را جبران کند و با احترام به قواعد جهانی، به مسیر پایبندی به تعهدات بین المللی، بازگردد.

رئیس جمهور افزود: جمهوری اسلامی ایران، همواره به تعهدات خود درصورت رعایت مسئولانه از سوی همه اطراف تعهد، پایبند بوده و تعامل سازنده با جهان را راهبرد خود می داند.

روحانی با تاکید بر پیروزی مقاومت ملت ایران در جنگ اقتصادی تحمیل شده توسط دولت آمریکا، اظهار داشت: مردم ایران با مقاومت قهرمانانه خود در برابر جنگ تحمیلی اقتصادی، اثبات کردند که سیاست فشار حداکثری امریکا محکوم به شکست است.

رئیس جمهور تصریح کرد: اینک زمان آن است که در سایه همکاری و هم‌افزایی ایران و همسایگان، شاهد ارتقاء امنیت و توسعه در منطقه باشیم و مسیر ثبات و رشد اقتصادی کشور، با قوت و سرعت هرچه بیشتر ، پیموده شود.

روحانی با اشاره به برنامه های اقتصادی دولت تاکید کرد: در شرایط رو به بهبود اقتصادی دولت با اتخاذ سیاستهای متناسب مالی و کنترل و هدایت نقدینگی به سمت تولید و توسعه سرمایه گذاری ، تقویت ارزش پول ملی و کمک به تولید ملی و رشد اقتصادی کشور را با قوت دنبال می کند.

رئیس جمهور همچنین در این جلسه وزیر اقتصاد را مکلف کرد در راستای ارتقای انضباط مالی و بودجه ای، فروش سهام و دارایی های مازاد دولتی و انتشار اوراق بدهی دولت را طبق برنامه مصوب ادامه دهد.

اخبار مرتبط

رئیس جمهور: کسانی که حقوق ثابت ندارند ۴ ماه کمک معیشتی خواهند گرفت

زینب یزدانی

رئیسی در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا: نباید کرونا به هیچ وجه در جامعه عادی‌انگاری شود

میلاد جانه

رئیس جمهور: به هر اقدامی علیه ایران پاسخی دردناک می‌دهیم

میلاد جانه

رئیس جمهور: مردم ماسک نزنند،خدمات دولتی ارائه نمی‌شود

زینب یزدانی

رئیس جمهور: کوتاهی در برابر افزایش قیمت‌ها به هیچ عنوان پذیرفته نیست

زینب یزدانی

پزشکیان: متوسط افزایش حقوق در بودجه ۲۸ درصد است/ از بانک‌ها پول نمی‌گیریم

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید