سرآمد اخبار
اتاق اصناف
اقتصاد کلانصنایع غذاییهمه اخبار

مرکز آمار اعلام کرد؛ بیشترین افزایش قیمت گروه لبنیات به شیر خشک رسید

به گزارش اقتصادآنلاین، براساس اعلام مرکز آمار، در  یک سال اخیر روغن جامد با افزایش ١۴١.٢درصدی، هویج فرنگی با افزایش ١۴٠درصدی و نوشابه با افزایش تقریبا ١٣٢درصدی رکوردار افزایش قیمت بوده‌اند.

همچنین طی این مدت لیموترش کاهش قیمت  ٢۵درصدی را تجربه کرده است.

در خرداد ماه در گروه نان و غلات، اقلام “شیرینی خشک” و “رشته آش” با ٢,٧ درصد و “برنج ایرانی درجه یک” با ٢.٠ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

در گروه گوشت قرمز و سفید نیز، اقلام “مرغ ماشینی” با ۴,٨ درصد، “کنسرو ماهی تن” و ” گوشت گاو یا گوساله ” با ١.١ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند. همچنین در این گروه ” گوشت گوسفند” با ٢.٢ درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته است.

در گروه میوه و خشکبار نیز بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “خربزه” با ٢۴,۴ درصد و “هندوانه” با ١۵.١ درصد می‌باشد. همچنین در این گروه “هلو” با ١۵.۴ درصد و “پرتقال” با  ٨.٨ درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته ­اند. همچنین در گروه لبنیات، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “شیر خشک” با ۴,٢ درصد، “تخم مرغ ماشینی” با ۴.١ درصد بوده است.

اخبار مرتبط

بر اساس اطلاعات مرکز آمار ایران؛ تورم صنعت ۲۹.۲ درصد شد

میلاد جانه

ثبات قیمت خوراکی‌ها | تورم درجا زد

میلاد جانه

تورم نقطه به نقطه خرداد ۴۲.۶درصد شد /کاهش ۱۲واحد درصدی مطابق انتظار

میلاد جانه

کاهش ۸۰ درصدی تعداد شرکت‌های لبنی ایران/ انبار ۱۰۰ هزار تن شیر خشک

میلاد جانه

کمبود روغن تولید کنندگان شیرینی و شکلات را زمین‌ گیر کرد

میلاد جانه

تولید ماهانه شیرخشک به بیش از ۲۰ هزارتن رسید

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید