سرآمد اخبار
خودرو
تولید تجارتحمل و نقلهمه اخبار

افزایش قیمت‌ها در بازار خودرو / تیبا و ساینا 7 میلیون تومان گران شدند

جهش قیمت ها در بازار خودرو در ۲۴ ساعت گذشته تشدید شده است و در این بین خودروهای تیبا و ساینا در این مدت بین ۷ تا ۸ میلیون تومان گران شده است.

به گزارش خبرآنلاین، افزایش دستوری قیمت ها در بازار خودرو و انتشار لایحه بودجه ۱۴۰۱ شدت افزایش قیمت ها در بازار خودرو را بیشتر کرد به طوری که در بین خودروهای به نسبت ارزان قیمت بازار خودرو تیبا ۲ مدل ۱۳۹۹ از ۱۷۱ میلیون تومان در روز گذشته امروز به ۱۷۷ میلیون تومان رسیده است.

مدل ۱۴۰۰ این خودرو نیز در ۲۴ ساعت گذشته ۷ میلیون تومان گران شده است و در حال حاضر ۱۸۷ میلیون تومان قیمت خورده است.

خودروهای ساینا نیز در ۲۴ ساعت گذشته گران شدند به طوری که ساینا دنده ای مدل ۱۳۹۹ از ۱۷۵ میلیون تومان در روز گذشته امروز به ۱۸۳ میلیون تومان رسیده است.

مدل ۱۴۰۰ این خودرو نیز در این مدت ۸ میلیون تومان گران شده است و امروز ۱۹۳ میلیون تومان قیمت خورده است.

قیمت روز خودرو در جدول زیر امده است:

جدول

اخبار مرتبط

پراید؛ رکورددار رشد قیمت | خودرو در یک‌سال اخیر چقدر گران شد؟

میلاد جانه

جدیدترین قیمت خودروهای پرطرفدار در بازار +جدول

میلاد جانه

قیمت خودرو امروز 29 مرداد 1402/ افت جزیی نرخ محصولات داخلی

میلاد جانه

ادامه ریزش قیمت خودرو در بازار/ پیش‌بینی قیمت خودرو در روزهای آینده

میلاد جانه

خرید و فروش خودرو متوقف شد/ آخرین قیمت پراید، پژو، شاهین، سمند و دنا

میلاد جانه

این خودروها ۵۰ میلیون تومان ارزان شدند

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید