سرآمد اخبار
خاندوزی
اقتصاد کلانهمه اخبار

وزیر اقتصاد: عمده نارضایتی از بی ثباتی قیمت‌ها است

وزیر اقتصاد گفت: برای داشتن اقتصاد با ثبات باید دولت سیاست گذاری‌هایی داشته باشد و از بخش خصوصی هم می‌خواهیم ثبات اقتصادی را در اولویت قرار دهند.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، احسان خاندوزی، وزیر اقتصاد در شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی گفت: در تابستان امسال نرخ‌های بالایی را در تولید و مصرف داشته ایم، اما در سه ماه اخیر نرخ نقطه به نقطه تورم کاهش پیدا کرده است.

او ادامه داد: عمده نارضایتی بخش خصوصی از بی ثباتی قیمت‌ها است و در این راستا باید دولت و بخش خصوصی به ایجاد ثبات کمک کنند و ایجاد ثبات از جمله محور‌های مشترک دولت و اقتصاد است.

وزیر اقتصاد گفت: اگر بخواهیم چشم انداز اقتصاد با ثباتی داشته باشیم باید دولت سیاست گذاری‌های روشنی داشته باشد و اگر مصرف کنندگان چشم انداز روشن را در آینده مشاهده کنند خرید، سرمایه گذاری، تولید و مصرف افزایش پیدا می‌کند بنابراین از بخش خصوصی می‌خواهیم ثبات اقتصادی را در اولویت قرار دهند.

اخبار مرتبط

دلار رکورد تاریخی را شکست/ فرزین و همتی مسئولیت گرانی دلار را گردن می‌گیرند؟

میلاد جانه

حضور وزیر اقتصاد در اجلاس صندوق اوپک پس از ۴ سال؛ جزئیات و اهداف

میلاد جانه

همتی: قیمت‌گذاری دستوری نتیجه‌ای جز فساد ندارد

میلاد جانه

وزیر اقتصاد مطرح کرد؛ دو حمله ارزی ناموفق برای بالا بردن نرخ دلار

میلاد جانه

آخرین وضعیت بسته مصوب دولت در حوزه مهار تورم | اصلاح نرخ‌گذاری خوراک در دستور کار دولت 

میلاد جانه

وزیر اقتصاد: فراریان مالیاتی را معرفی کنید

زینب یزدانی

دیدگاهتان را بنویسید