سرآمد اخبار
خاندوزی
اقتصاد کلانهمه اخبار

وزیر اقتصاد: هر ماه اخبار خوبی از اقدامات و گشایشات خواهید شنید

وزیر اقتصاد گفت: علی‌رغم فشار و سختی‌های پیشِ‌رو با آغاز برنامه‌های مدون، هر ماه اخبار خوبی از اقدامات و گشایشات به ملت شریف داده خواهد شد.

به گزارش تسنیم، سید احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: امروز 14 دی جلسات مشترکی با وزیر صمت و رئیس کمیسیون اصل نود برگزار کردیم و مقرر شد مشکلات گره‌خورده سالهای قبل مربوط به امور گمرکی را هر هفته بررسی و خروجی‌های این عملیات را مشخص و اعلام نماییم.

وی افزود: یکی از برنامه‌ریزی‌های ما در وزارت اقتصاد الهام از عملکرد سردار سلیمانی و مدیریت جهادی ایشان است که اصلاح مشکلات و ساختارهای موجود در حوزه‌های بیمه‌ای، مالیاتی، گمرکی و بانکی، بخشی از این اقدامات جهادی است.

خاندوزی خاطرنشان کرد: علی‌رغم فشار و سختی‌های پیشِ‌رو با آغاز برنامه‌های مدون، امیدواریم نتایج خوبی حاصل شود و هر ماه اخبار خوبی از اقدامات و گشایشات به ملت شریف داده خواهد شد.

وی با اشاره به مدیریت جهادی و همه‌جانبه سردار سلیمانی در امور کشور گفت: پیشنهاد می‌شود به‌پاس جهاد خالصانه این شهید بی‌ادعا، روز شهادت ایشان به روز ملی جهاد نام‌گذاری شود.

وزیر امور اقتصادی و دارایی اضافه کرد: اگر مسئولان مانند شهید حاج قاسم سلیمانی برنامه‌ریزی و تلاش مخلصانه و مردمی داشته باشند، عرصه حیات ما به نمایشگاهی از جهادهای اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و ورزشی مبدل خواهد شد.

اخبار مرتبط

ساعت رسمی کشور تغییر می‌کند؟

میلاد جانه

عرضه اوراق با نرخ سود ۳۰ درصد، دیگر تمدید نمی‌شود

میلاد جانه

همتی: تحریم مانع اصلی جذب سرمایه خارجی است نه FATF

میلاد جانه

زمان واریز مرحله سوم سود سهام عدالت مشخص شد؟

میلاد جانه

خاندوزی عنوان کرد؛ افزایش سرمایه بانک‌های دولتی به ۵۰ هزار میلیارد تومان

میلاد جانه

خاندوزی: واردات خودرو تسریع می‌شود | موافقت وزارت اقتصاد و صمت با عرضه سیمان و فولاد در بورس

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید