سرآمد اخبار
سلامت-قلب
اخبار داغسلامت و رفاه

با این خوراکی‌ها سلامت قلب خود را بیمه کنید

با تغذیه مناسب و انتخاب هوشمندانه مواد غذایی می‌توان خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را کاهش داد.

رژیم غذایی سرشار از چربی، مواد قندی، نمک و کلسترول بالا در کنار بی‌تحرکی، استرس کنترل نشده و عصبانیت، خطر بروز بیماری قلبی را افزایش می‌دهد. در ادامه به چند ماده غذایی مفید برای حفظ سلامت قلب خواهیم پرداخت.

روغن زیتون

مطالعات نشان داده‌اند التهابات عامل اصلی بیماری‌های مزمن مانند بیماری‌های قلبی، سرطان، سندرم متابولیک، دیابت نوع دو، آلزایمر، آرتروز و حتی چاقی هستند.

روغن زیتون دارای مقادیر زیادی ترکیبات آنتی اکسیدانی بوده و با التهاب مبارزه می‌کند؛ بنابراین استفاده از روغن زیتون می‌تواند به کاهش ابتلا به بیماری‌های مزمن خصوصا بیماری‌های قلبی کمک کند.

عرق کاسنی

مطالعات انجام شده بر روی موش‌ها نشان می‌دهند مصرف ۵۰۰ میلی‌گرم از گیاه کاسنی به مدت ۳۰ روز سبب محافظت از قلب در برابر آسیب‌های اکسیداتیو می‌شود. هم‌چنین عصاره گیاه کاسنی با کاهش میزان کسترول خون، نقش بسیار مهمی در پیشگیری از بیماری‌های قلبی-عروقی دارد.

روغن کنجد

روغن کنجد برای قلب خواص زیادی دارد. تحقیقات نشان داده‌اند رژیم غذایی سرشار از اسید‌های چرب غیر اشباع، برای سلامت قلب بسیار مفیدند.

چای سبز

تحقیقات نشان داده‌اند که مصرف روزانه یک لیوان چای سبز، با کاهش ۱۰ درصدی خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی همراه است و مصرف طولانی مدت آن باعث کاهش میزان مرگ و میر ناشی از بیماری‌های قلبی می‌شود.

منبع: همشهری آنلاین

اخبار مرتبط

سلامت قلب زنان با این هفت توصیه غذایی

میلاد جانه

راز بزرگ برای حفظ سلامت قلب کشف شد

میلاد جانه

از رشد قیمت پیاز تا آغاز جمع آوری مرغ مازاد

تورم ۳۸ درصدی مواد غذایی در ایران/ تورم خوراکی‌ها در ترکیه ۲ برابر ایران است

میلاد جانه

رکورد کم‌سابقه قیمت جهانی مواد غذایی

میلاد جانه

گزارش مرکز آمار از گرانی ۵۳ ماده غذایی در یک سال اخیر

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید