سرآمد اخبار
شاخص بورس
اخبار داغاقتصادبورس

گزارش میانی بورس ۲۴ آبان ۱۴۰۱ /استراحت شاخص کل تمام شد؟

شاخص کل پس از دو روز افت امروز توانسته دوباره در مسیر صعودی قرار بگیرد و شاخص هم وزن به روند صعودی باز گردد. ارزش معاملات هم در نیمه اول بازار امروز به حدود هزار میلیارد تومان رسیده است و حقیقی ها حدود ۷۸ میلیارد تومان از بازار خارج کرده‌اند.

به گزارش اقتصاد آنلاین؛ برخلاف دو روز گذشته از ابتدای معاملات امروز شاهد رشد و صعود هر دو شاخص کل و هم وزن هستیم. همانطور که در پیش بینی بورس اشاره شده بود، به نظر می‌رسد از فشار عرضه کمی کاسته شده و از این جهت تقاضاکنندگان دست بالاتر بازار امروز را در اختیار دارند.

اما همچنان نمی‌توان به طور قاطع اظهار داشت که شاخص در دو روز گذشته استراحت لازم را کرده است و با این وقفه، حالا آماده بازگشت به روند صعودی است و باید دید که روند تقاضا چگونه تغییر می‌کند.

شاخص کل بورس تا اینجا حدود ۲هزار و ۸۹۶ واحدد رشد داشته است و توانسته کانال یک میلیون و ۴۱۱ هزار واحدی را پس بگیرد.

خودرو،فولاد،شتران و شستا بیشترین نقش در این صعود را ایفا کردند.

شاخص هم وزن نیز توانسته هزار و ۱۹۵ واحد رشد را ثبت کند.

ارزش معاملات خرد هم به حدود هزار میلیارد تومان رسیده است و این در حالی است که حقیقی‌ها تا اینجا و در مجموع ۷۸ میلیارد تومان از بازار خارج کردند.

داروح با ۶،اوان با ۳ و شتران با ۱.۵ میلیارد تومان بیشترین ورود و بپاس با ۱۳،خاور با ۷.۵ و خودرو با ۶.۵ میلیارد تومان بیشترین خروج پول حقیقی را ثبت کردند.

در میان صنایع نیز،گروه مواد و محصولات دارویی با ۴ میلیارد تومان صدرنشین ورود پول حقیقی هستند و در سمت مقابل محصولات شیمیایی با ۱۳ میلیارد تومان بیشترین خروج پول حقیقی را به نام خود زده است.

اخبار مرتبط

بورس قرمز شد / معرفی نمادهای مهم تاثیر گذار در بازار

میلاد جانه

بورس با قدرت وارد کانال ۲.۵ میلیونی شد/ورود پول حقیقی همچنان به بازار سهام جهت می‌دهد

میلاد جانه

صیدی رفع ۱۷ مشکل کلیدی بازار سرمایه تا پایان سال را وعده داد

میلاد جانه

بورس منفی شد | شاخص کل به رقم ۲ میلیون و ۱۷۱ هزار واحد رسید

میلاد جانه

حمایت صندوق تثبیت؛ امیدها زنده شد

میلاد جانه

کاهش بیش از ۹ هزار واحدی شاخص کل بورس در اولین روز هفته

زینب یزدانی

دیدگاهتان را بنویسید