سرآمد اخبار
خاندوزی
اخبار داغاقتصادبازارها و خدمات مالیجهان

وزیر اقتصاد: ایران و عربستان در مسیر تعاملات مناسب اقتصادی قرار دارند

خاندوزی، وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: ایران و عربستان در مسیر تعاملات و مناسبات اقتصادی به جمع بندی‌های خوبی خواهند رسید.

به گزارش بازار، سید احسان خاندوزی که برای شرکت در اجلاس سالیانه بانک توسعه اسلامی در جده به سر می‌برد در حاشیه این اجلاس در مصاحبه با روزنامه شرق الاوسط گفت: در حاشیه اجلاس با وزیر امور اقتصادی عربستان سعودی ملاقات خواهم کرد و معتقدم ایران و عربستان در مسیر تعاملات و مناسبات اقتصادی به جمع بندی‌های خوبی خواهند رسید.

وی افزود: سیاست دولت جدید ایران توسعه ارتباطات با همسایگان و کشورهای عربی است ما از هر موضوعی که سبب روابط نزدیکتر با همسایگان و کشورهای عربی و توسعه این روابط به شکلی متمایز باشد، از جمله تحکیم روابط استقبال می‌کنیم.

خاندوزی همچنین در پاسخ به سوال خبرنگار شرق الاوسط در خصوص راهکارهای برون رفت از چالش‌هایی که جهان هم اینک با آن‌ها مواجه است گفت: بعد از بحران جهانی کرونا و تبعات آن، کشورها آموختند که تعاملات اقتصادی بیشتری داشته باشند.

وزیر اقتصاد خاطرنشان کرد: دستور کار دولت جمهوری اسلامی ایران و پیشنهاد ما نیز برای غلبه بر این بحران‌ها استفاده از تبادل فناوری بین کشورهای اسلامی و گسترش تعاملات اقتصادی بین کشورهای جهان و به ویژه منطقه است.

اخبار مرتبط

خاندوزی: از سال ۹۷ وارد جنگ تمام عیار ارزی شده‌ایم

میلاد جانه

خاندوزی در راه مجلس؛ پرونده بورس بالا گرفت

سرآمد اخبار

وزیر اقتصاد: اختلاف قیمت ارز آزاد و نیما باید به حداقل برسد

میلاد جانه

وزیر اقتصاد: برنامه دولت حمایت از بازار سرمایه است

سرآمد اخبار

پیش بینی وزیر اقتصاد از رشد اقتصادی در سال جاری | تداوم روند کاهش تورم در ماه‌های آینده

میلاد جانه

خاندوزی: افزایش سقف وام بانکی در شورای هماهنگی بانک‌های دولتی پیگیری می‌شود

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید