سرآمد اخبار
اخبار داغاقتصادبانک و بیمه

حمایت بانک رفاه کارگران از فعالان حوزه سلامت کشور گسترش می‌یابد

با حضور دکتر اسماعیل للـه‌گانی مدیرعامل بانک رفاه کارگران در بیست‌وچهارمین نمایشگاه بین‌المللی ایران هلث (تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی، داروئی و آزمایشگاهی) در محل دائمی نمایشگاه بین‌المللی تهران، تفاهم‌نامه های همکاری متقابل با شرکت‌ها و استارت‌آپ‌های فعال در حوزه سلامت کشور به امضاء رسید.

به گزارش روابط عمومی بانک رفاه کارگران، این تفاهم‌نامه‌ها با هدف حمایت از فعالان این حوزه در راستای تحقق اهداف شعار سال “مهار تورم ، رشد تولید”، امضاء شدند.

بر اساس این گزارش، دکتر للـه‌گانی طی سخنانی در حاشیه امضای این تفاهم‌نامه‌ها ابراز امیدواری کرد با توسعه همکاری‌های متقابل با واحدهای تولیدی و کسب‌کارهای فعال در حوزه سلامت کشور، دسترسی مردم به خدمات بهداشتی و درمانی تسهیل شود.

وی با بیان اینکه بانک رفاه کارگران بانک پیشرو در حمایت از حوزه سلامت است، به افزایش سرمایه این بانک و تاثیر این مهم در توسعه اقدامات حمایتی در این حوزه اشاره کرد و گفت: بدون شک این افزایش سرمایه پرداخت تسهیلات به عموم مشتریان به ویژه مشتریان فعال در حوزه سلامت کشور را افزایش خواهد داد.

مدیرعامل بانک رفاه کارگران تصریح کرد: افزایش سرمایه بانک رفاه، اقدامات توسعه‌ای این بانک در زمینه صدور تعهدات و ضمانت‌نامه‌های بانکی، اعتبارات اسنادی، انتشار اوراق گام و …. در بخش‌های مختلف از جمله بخش بهداشت و درمان را افزایش خواهد داد.

به گفته وی، افزایش سرمایه بانک رفاه کارگران سطح تعهدات برای هر ذینفع واحد در این بانک را افزایش خواهد داد.

دکتر للـه‌گانی به انتشار اوراق سپرده گواهی خاص به عنوان یکی از محصولات و ابزارهای اختصاصی بانک رفاه کارگران در حمایت از واحدهای تولیدی اشاره کرد و با بیان اینکه، افزایش سرمایه این بانک انتشار این اوراق را تسریع می‌بخشد، افزود: این اوراق می‌تواند برای هر مشتری به صورت اختصاصی منتشر شود و منابع مورد نیاز آنان را برای اجرای طرح‌های ایجادی، توسعه‌ای و تامین سرمایه در گردش فراهم ‌کند.

اخبار مرتبط

جوایز قرعه‌کشی حساب‌های قرض‌الحسنه پس‌انداز بانک رفاه کارگران اعلام شد

میلاد جانه

تأکید مدیرعامل بانک رفاه کارگران بر توسعه تعاملات این بانک و بازار سرمایه

میلاد جانه

در اسفند ماه سال گذشته صورت گرفت؛ پرداخت بیش از 8.000 میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج توسط بانک رفاه کارگران

میلاد جانه

اقتصاد مردمی؛ نیاز امروز، ضرورت فردا

میلاد جانه

دکتر للـه‌گانی مدیرعامل بانک رفاه کارگران تاکید کرد: ضرورت اطلاع‌رسانی اقدامات بانک‌ها برای مردم بیش از گذشته

میلاد جانه

“افق” در این بانک نزدیک است؛ اعطای تسهیلات تا سقف 300 و 750 میلیون تومان در طرح “افق” بانک رفاه کارگران

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید