سرآمد اخبار
وام مسکن
اقتصاد

سقف وام ساخت مسکن افزایش یافت | رقم جدید تسهیلات اعلام شد

وزیر راه و شهرسازی از افزایش سقف میزان تسهیلات مسکن برای سازندگانی که واحدهای مسکونی را به شکل صنعتی و با بهره‌مندی از روش‌های دانش‌بنیان می‌سازند، خبر داد.

به گزارش همشهری آنلاین، مهرداد بذرپاش از افزایش ۳۵ درصدی سقف تسهیلات مسکن با روش‌های صنعتی خبر داد. پیش از این در ۱۲ شهر سقف وام مذکور ۶۰۰ میلیون تومان بود.

وی در یکی از شبکه‌های اجتماعی نوشت:‌ با تصویب شورای پول و اعتبار میزان تسهیلات ساخت مسکن به صورت صنعتی و دانش بنیان ۳۵ درصد افزایش پیدا کرد.

پیش از این برای ۱۲ شهر تهران، اصفهان، شیراز، مشهد، تبریز، کرج، اهواز، بندرعباس، بوشهر، قم، ساری و رشت سقف تسهیلات ساخت مسکن برای سازندگان حرفه‌ای که از فناوری نوین هم استفاده کنند، ۶۰۰ میلیون تومان به ازای هر واحد بود. با توجه به افزایش ۳۵ درصدی سقف تسهیلات، ‌به این ترتیب برای ۱۲ شهر ذکر شده وام به ۸۱۰ میلیون تومان افزایش می‌یابد.

با توجه به افزایش وام نهضت ملی مسکن به ۵۵۰ میلیون تومان برای سراسر کشور، این احتمال وجود دارد افزایش ۳۵ درصدی اعلام شده از سوی وزیر راه و شهرسازی فقط مختص به شهرهای اشاره شده نبوده و برای کل کشور باشد.

قبل از این به سازندگان غیرحرفه‌ای که از فناوری نوین ساخت در پروژه خود بهره بگیرند، ۵۵۰ میلیون تومان تسهیلات به ازای احداث هر واحد مسکونی پرداخت می‌شود.

بر این اساس در شهرهای مذکور، به سازندگان حرفه‌ای که از فناوری نوین ساختمانی استفاده نکنند، ۵۰۰ میلیون تومان و به سایر سازنده‌ها نیز ۴۵۰ میلیون تومان تسهیلات بدون سپرده ساخت پرداخت می‌شود.

در سایر مراکز استان‌ها و شهرهای بالای ۲۰۰ هزار نفر جمعیت، سقف تسهیلات به ترتیبی که برای سازندگان گروه اول اعلام شد، با مبالغ ۵۰۰ میلیون تومان، ۴۵۰ میلیون تومان، ۴۰۰ میلیون تومان و ۳۵۰ میلیون تومان به ازای هر واحد مسکونی قابل پرداخت است.

در شهرهای با جمعیت کمتر از ۲۰۰ هزار نفر جمعیت، سقف تسهیلات در چهار حالت ذکرشده به ترتیب ۴۵۰ میلیون، ۴۰۰ میلیون، ۳۵۰ میلیون و ۳۰۰ میلیون تومان است.

اخبار مرتبط

برنامه وزارت صمت برای ورود تاکسی‌های برقی به کشور

میلاد جانه

عضو هیأت رییسه شورای هماهنگی مناطق آزاد: آغاز اجرای لایحه برنامه هفتم توسعه یعنی پایان مناطق آزاد 

میلاد جانه

عدالت مالیاتی نداریم/ نمی‌توان فرار مالیاتی یک طلا فروش را به کل صنف نسبت داد

میلاد جانه

افزایش بیش از ۲۰ هزار واحدی شاخص کل بورس

میلاد جانه

قیمت بیت کوین پرواز کرد / قدم بعدی چه خواهد بود؟

میلاد جانه

آخرین جزییات طرح افزایش ۲۲۰ هزار تومانی اعتبار یارانه کالابرگ

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید