سرآمد اخبار
بانک مرکزی
اقتصاد

بانک مرکزی: بانک‌ها می‌توانند اوراق گواهی وام مسکن منتشر کنند

بانک مرکزی اعلام کرد: برای کمک به رونق بخش مسکن و ایجاد رقابت بیشتر، تمامی بانک‌ها و موسسات اعتباری می‌توانند با تایید بانک مرکزی نسبت به انتشار اوراق گواهی حق تقدم استفاده از تسهیلات مسکن اقدام کنند.

به گزارش بازار به نقل از بانک مرکزی، این بانک در بخشنامه‌ای به شبکه بانکی اعلام کرد: شورای پول و اعتبار در جلسه ۳۰ خرداد ۱۴۰۲ به منظور کمک به رونق بخش مسکن و ایجاد رقابت بیشتر در شبکه بانکی و کاهش قیمت اوراق گواهی حق تقدم استفاده از تسهیلات مسکن در فرابورس موافقت کرد.

مجوز انتشار اوراق گواهی حق تقدم استفاده از تسهیلات مسکن، مشروط به تأیید طرح ارائه شده از سوی بانک عامل از حیث عملیاتی بودن و شرط تعادل در منابع و مصارف آن توسط بانک مرکزی است.

بر این اساس، لازم است آن بانک در صورت تمایل به انتشار اوراق مذکور، نسبت به ارائه طرح خود جهت بررسی به بانک مرکزی اقدام کند.

اخبار مرتبط

سبزپوشی بورس پس از یک هفته کاهش | رشد ۳۶ هزار و ۲۷۹ واحدی شاخص کل

میلاد جانه

پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد

میلاد جانه

پزشکیان: مشکلات کشور با وجود جوانان نخبه حل‌شدنی است

میلاد جانه

مشاوران املاک عامل گرانی خانه نیستند | به مردم آدرس غلط ندهید

میلاد جانه

تاکید ایران و عربستان بر افزایش تعاملات دوجانبه

میلاد جانه

آغاز همکاری ایران و روسیه جهت تولید محصولات با پیچیدگی اقتصادی بالا

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید