سرآمد اخبار
زعفران
اقتصاد

صادرات طلای سرخ ۶۳ درصد افزایش یافت

نایب رئیس شورای ملی زعفران گفت: بنابر آمار سه ماهه گمرک، صادرات زعفران نسبت به مدت مشابه سال قبل ۶۳ درصد رشد داشته است.

آقای غلامرضا میری گفت: قیمت کنونی هرکیلو زعفران دسته ۳۲ تا ۳۲ میلیون و ۵۰۰ هزارتومان، پوشال ۳۷ میلیون تومان، نگین ۳۹ تا ۴۰ میلیون تومان و سوپر نگین ۴۵ میلیون تومان است‌.

به گفته او، با توجه به آنکه کمتر از سه ماه تا برداشت محصول زمان باقی است، زمینه برای عرضه زعفران در بازار کم شده که در نهایت کاهش عرضه در برابر تقاضا منجر به افزایش قیمت محصول در بازار شده است.

میری درباره آخرین وضعیت صادرات زعفران گفت: بنابر آمار سه ماهه صادرات زعفران در مقایسه با سال قبل ۶۳ درصد رشد داشته است که یکی از دلایل این امر مربوط به کاهش تعرفه صادرات به چین و دیگری افزایش نرخ ارز و ترغیب صادرکنندگان به امر صادرات است.

نایب رئیس شورای ملی زعفران گفت: از وزارت جهاد تقاضا داریم که در فرصت باقی مانده تا فصل برداشت تصمیمات لازم برای زعفران را اتخاذ کنند تا کشاورزان بدانند چه ارگان و نهادی قرار است زعفران را خریداری کند و نحوه پرداخت آن چگونه خواهد بود.

اخبار مرتبط

این ۵ کشور ۶۸درصد محصولات کشاورزی ایران را می‌خرند +اینفوگرافیک

میلاد جانه

خبر جدید از واریز یارانه ها؛ یارانه این دهک ها واریز شد

میلاد جانه

بیشترین بازدهی صندوق های سرمایه گذاری بورس در هفته چهارم اردیبهشت ۱۴۰۳

میلاد جانه

40 درصد متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان امسال اجرا می‌شود

میلاد جانه

مرکز پژوهش‌های مجلس گزارش داد؛ برآورد درآمد ۵۰۰ هزار میلیاردی دولت در بودجه نفتی ۱۴۰۲

میلاد جانه

در آغاز معاملات بازار سرمایه‎‎‎؛ اُفت ۴۷۸ واحدی شاخص کل بورس

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید