سرآمد اخبار
زعفران
اقتصاد

صادرات طلای سرخ ۶۳ درصد افزایش یافت

نایب رئیس شورای ملی زعفران گفت: بنابر آمار سه ماهه گمرک، صادرات زعفران نسبت به مدت مشابه سال قبل ۶۳ درصد رشد داشته است.

آقای غلامرضا میری گفت: قیمت کنونی هرکیلو زعفران دسته ۳۲ تا ۳۲ میلیون و ۵۰۰ هزارتومان، پوشال ۳۷ میلیون تومان، نگین ۳۹ تا ۴۰ میلیون تومان و سوپر نگین ۴۵ میلیون تومان است‌.

به گفته او، با توجه به آنکه کمتر از سه ماه تا برداشت محصول زمان باقی است، زمینه برای عرضه زعفران در بازار کم شده که در نهایت کاهش عرضه در برابر تقاضا منجر به افزایش قیمت محصول در بازار شده است.

میری درباره آخرین وضعیت صادرات زعفران گفت: بنابر آمار سه ماهه صادرات زعفران در مقایسه با سال قبل ۶۳ درصد رشد داشته است که یکی از دلایل این امر مربوط به کاهش تعرفه صادرات به چین و دیگری افزایش نرخ ارز و ترغیب صادرکنندگان به امر صادرات است.

نایب رئیس شورای ملی زعفران گفت: از وزارت جهاد تقاضا داریم که در فرصت باقی مانده تا فصل برداشت تصمیمات لازم برای زعفران را اتخاذ کنند تا کشاورزان بدانند چه ارگان و نهادی قرار است زعفران را خریداری کند و نحوه پرداخت آن چگونه خواهد بود.

اخبار مرتبط

مبلغ قسط وام نهضت ملی مسکن اعلام شد

میلاد جانه

علت گرانی گوشت قرمز دربازار | قیمت دام زنده کاهش یافت

میلاد جانه

توزیع اسکناس درشت، تورم را بالا می برد؟ / عوامل اثرگذار بر تورم را باید در جای دیگری ردیابی کرد

میلاد جانه

چهل و چهارمین جلسه حراج شمش طلای مرکز مبادله ۲۸ مرداد برگزار می‌شود

میلاد جانه

پیش فروش بلیت قطارهای اسفند ماه با افزایش قیمت ۲۵ درصدی آغاز شد

میلاد جانه

سخنگوی دولت: کالابرگ با کوپن فرق دارد؛ بازگشت به گذشته نیست

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید