سرآمد اخبار
بورس
اقتصاد

ریزش ۳۰ هزار واحدی شاخص در میانه بازار

روند نزولی بازار سرمایه همچنان ادامه دارد به نحوی که شاخص کل بازار سهام در ۹۰ دقیقه ابتدایی امروز، با ریزشی ۳۰ هزار واحدی همراه شد.

به گزارش تسنیم، بازار سهام امروز هم در ادامه ی روند ریزشی خود، با فشار عرضه آغاز به کار کرد. اغلب سهام در محدوده‌های منفی معامله می‌شوند. بر این اساس شاخص کل در 90 دقیقه ای که از شروع بازار گذشته تا کنون با ریزشی 90 هزار واحدی همراه بوده و شاخص کل به ارتفاع 2 میلیون و 39 هزار واحد رسیده است.

همچنین شاخص هم وزن نیز تا کنون با ریزشی 12 هزار واحدی در ارتفاع 715 هزار ایستاده است.

گفتنی است سه نماد “فولاد، “فارس” و “شستا” بیشترین تاثیر منفی بر شاخص کل بورس و سه نماد “آریا”، “وسپهر” و “کگهر” بیشترین تاثیر منفی بر شاخص کل فرابورس را داشتند.

لازم به ذکر است، ارزش معاملات خرد بازار سهام نیز تا به این لحظه به 2000 میلیارد تومان رسیده است.

گفتنی است ارزش معاملات در بازار سهام در یک روند کاهشی روز گذشته به کمتر از 5 هزار میلیارد تومان رسید تا برای اولین بار در سال جاری این میزان از کاهش را تجربه کند. گفتنی است در طول معاملات امروز بازار سرمایه ارزش معاملات بازار برای اولین بار در سال جاری به حدود 4 هزار میلیارد و 818 میلیون رسید.

این در حالی است که ارزش معاملات بازار سرمایه در اردیبهشت ماه بالای 20 هزار میلیارد تومان بود و در بعضی از روزها حتی به نزدیکی ها ی 25 هزار میلیارد تومان هم رسیده بود.

اخبار مرتبط

آغاز بازارگردانی ۱۰ شرکت پتروشیمی در بورس

زینب یزدانی

اولین دستور بورسی معاون اول دولت چهاردهم

میلاد جانه

بورس تعطیل شد

میلاد جانه

صعود بیش از ۶۱ هزار واحدی شاخص کل بورس

میلاد جانه

سبز پوشی بورس در آخرین روز معاملاتی بهمن ماه

میلاد جانه

شاخص هم وزن کانال ۷۰۰ هزار واحدی را از دست داد

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید