سرآمد اخبار
قالیباف
سیاست

قالیباف: سازمان برنامه نسبت به انتشار اسناد مرتبط با بودجه توجه داشته باشد

نماینده مردم شاهین شهر، میمه و برخوار افزود: قانون بودجه در روزهای پایانی سال ۱۴۰۱ برای سال ۱۴۰۲ مصوب و ابلاغ شد، اما تاکنون این قانون به ویژه پیوست های آن توسط سازمان برنامه و بودجه منتشر نشده است.

به گزارش بازار، حسینعلی حاجی دلیگانی در نشست علنی امروز(یکشنبه اول مردادماه) مجلس شورای اسلامی در تذکری با استناد به مواد ۱۸۲ و ۱۸۴ آیین نامه داخلی مجلس گفت: براساس این مواد زمان ارائه لایحه بودجه، تصویب بودجه، ابلاغ بودجه و اجرایی شدن آن، مشخص است؛ آقای رئیس، شما شاهدید که ۴ ماه از شروع سال جدید گذشته و این در حالی است که مجلس، کمیسیون تلفیق، صحن علنی و… چه زحماتی در این رابطه کشیده اند و پس از آن نیز بین شورای نگهبان و مجلس در رفت و آمد بود تا ایرادات آن برطرف شود.

نماینده مردم شاهین شهر، میمه و برخوار افزود: قانون بودجه درروزهای پایانی سال ۱۴۰۱ برای سال ۱۴۰۲ مصوب و ابلاغ شد، اما تاکنون این قانون به ویژه پیوست های آن توسط سازمان برنامه و بودجه منتشر نشده است، نمی گویم ابلاغ نشده است، بلکه ابلاغ شده که این نیز براساس قانون بوده و متن قانون در روزنامه رسمی کشور مصوب شده است، اما پیوست های قانون تاکنون توسط سازمان برنامه و بودجه منتشر نشده و این در حالی بوده که مجلس در این دوره اعلام کرده که پیوست ها را منتشر می کنیم، بهرحال ما در حال حاضر نمی دانیم کدام طرح و ردیف در کدام حوزه و مربوط به چه کسی است، لطفا دستور دهید منتشر شود.

محمدباقر قالیباف در پاسخ به تذکر این نماینده خطاب به معاون پارلمانی رئیس جمهور گفت: آقای حاجی دلیگانی بیان کردند که ۴ ماه از سال جدید گذشته و هنوز اسناد بودجه منتشر نشده است و هیچکس از این موضوع اطلاعی ندارد، بالاخره بودجه ابلاغ شده، اما انتشار قانون لازم است تا دستگاه ها آن را انجام دهند و ضرورت دارد سازمان برنامه و بودجه به این موضوع توجه و عنایت داشته باشد.

اخبار مرتبط

قالیباف: مجلس پیگیر تقویت بورس است

زینب یزدانی

زمان تحویل خودروهای وارداتی اعلام شد

میلاد جانه

از سوی رئیس مجلس؛ قانون واردات خودروهای کارکرده ابلاغ شد

میلاد جانه

دولت با افزایش ۲۰ درصدی حقوق کارمندان به شرط تامین منابع موافقت کرده است

میلاد جانه

قالیباف: دغدغه اول ما باید معیشت مردم باشد

زینب یزدانی

قالیباف: مبنای دولت برای کاهش خط فقر باید ارائه کالابرگ الکترونیکی باشد

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید