سرآمد اخبار
مسکن
اخبار داغاقتصاد

تورم قیمت مسکن در تهران ۳.۸ درصد کاهش یافت

رئیس مرکز توسعه راهبردی وزارت راه وشهرسازی با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه‌های سیاستگذاری و ایجابی، از بازگشت آرامش به بازار مسکن و کاهش تورم تقریبی ۳.۸ درصدی قیمت مسکن در روزهای پایانی تیر امسال نسبت به ماه گذشته در شهر تهران خبر داد.

سیدجواد سادات گفت: بر اساس آمار‌ها و برآورد‌های انجام شده، متوسط قیمت یک متر مربع زیربنای واحد‌های مسکونی معامله شده در شهر تهران، در روز‌های پایانی تیرماه نسبت به ماه‌های گذشته کاهش قابل توجهی داشته است؛ به‌طوری که در روز‌های پایانی تیرماه بر اساس آمار‌های رسمی کاهش ۳.۸ درصدی قیمت‌ها را شاهد بودیم.

مشاور وزیر مسکن وشهرسازی گفت: اجرای شهر به شهر و محله به محله طرح ساماندهی واحد‌های صنفی مشاوران املاک و شناسایی و برخورد با اخلالگران بزرگ حوزه بازار مسکن، رونمایی از سامانه دریافت کد رهگیری رایگان اجاره، اقدام جدی در حوزه شناسایی و دریافت مالیات از خانه‌های خالی، تصویب طرح تنظیم بازار زمین، مسکن و اجاره‌بها در مجلس، حمایت و طرح الزام به ثبت رسمی اموال غیرمنقول، از جمله اقدامات وزارت راه و شهرسازی برای ساماندهی و کاهش نرخ تورم مسکن در شهر تهران و سراسر کشور بوده است.

وی ادامه‌داد: همچنین تحویل زمین به بخشی از واجدان طرح حمایت از جوانی جمعیت، برداشتن گام‌های بلندتر در حوزه عرضه مسکن، ترویج بسته ۱۹ گانه تشویقی بازآفرینی شهری و تصویب مصوبه مبارزه با احتکار زمین در شورای عالی معماری و شهرسازی، از دیگر اقدامات وزارت راه و شهرسازی برای ساماندهی و کاهش نرخ تورم مسکن در پایتخت و سراسر کشور بوده است.

اخبار مرتبط

اصلاح قیمت نان در 13 استان/ این هفته درباره تهران تصمیم‌گیری می‌شود

میلاد جانه

بیشترین بازدهی صندوق های سرمایه گذاری بورس در هفته چهارم خرداد ۱۴۰۳ +اینفوگرافی

میلاد جانه

عشقی عنوان کرد؛ تامین مالی از اولویت‌های جدی سازمان بورس

میلاد جانه

آخرین قیمت پژو، سمند، تارا، دنا، شاهین و کوییک در بازار

میلاد جانه

منابع آزاد شده فقط برای مقاصد بشردوستانه استفاده می‌شوند؟

میلاد جانه

سود سهام عدالت بیش از ۴۴ میلیون مشمول، واریز شد

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید