سرآمد اخبار
رجبی مشهدی
اقتصاد

سخنگوی صنعت برق خبر داد؛ پیش‌بینی افزایش دما و مصرف برق از امروز

سخنگوی صنعت برق گفت: پیش‌بینی مرکز ملی راهبری شبکه برق کشور حاکی از آن است که تقاضای مصرف برق به بیش از ۷۰ هزار مگاوات می‌رسد.

به گزارش بازار، مصطفی رجبی‌مشهدی افزود: پیش‌بینی شده است از امروز چهارشنبه با افزایش تدریجی دما شاهد افزایش مصرف برق باشیم.

سخنگوی صنعت برق خاطرنشان‌کرد: جو حاکم بر اغلب نقاط کشور هوای گرم است، اما در برخی از نقاط کشور شاهد کاهش دما خواهیم بود و این امکان وجود دارد که هم‌وطنان این مناطق کولرها را خاموش و یا مدت‌زمان استفاده را کاهش دهند

رجبی‌مشهدی گفت: همچنین تنظیم دمای وسایل سرمایش روی ۲۵ درجه و بالاتر نیز کمک بسیاری به مدیریت مصرف برق و دریافت پاداش صرفه‌جویی تا پایان شهریور خواهد کرد.

وی ادامه‌داد: تاکنون ۳۷ درصد از مشترکان خانگی کشور مشمول دریافت پاداش صرفه‌جویی برق شدند و بیش از یک‌هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان در قبوض مشترکان خانگی درج شده است.

سخنگوی صنعت برق از همه هم‌وطنان و مشترکان بزرگ به دلیل همکاری خوبی که با صنعت برق داشتند و زمینه تأمین برق پایدار را فراهم آوردند، تشکر و قدردانی کرد.

اخبار مرتبط

رشد ۸.۲ درصدی برق / مصرف به ۴۹ هزار مگاوات نزدیک شد

میلاد جانه

رکورد مصرف برق کشور در مرز ۷۲ هزار مگاوات/ لزوم صرفه‌جویی ۱۰ درصدی در بخش خانگی

میلاد جانه

سخنگوی صنعت برق مطرح کرد؛ کاهش هزار مگاواتی مصرف برق، پیامد مدیریت مصرف اداری

میلاد جانه

فعلا خاموشی نداریم | دلیل خاموشی‌های پراکنده چیست؟

میلاد جانه

امروز رکورد جدیدی در مصرف برق ثبت می‌شود

میلاد جانه

ساعت کار ادارات از ۱۵ شهریور به حالت عادی بازمی‌گردد

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید