سرآمد اخبار
مشاوران املاک
اقتصادبازار

اجاره و خرید مسکن با دلار صحت ندارد

اساس و پایه کدهای رهگیری در بنگاه‌های املاک بر پایه ریال است و نمی‌توان در این رابطه مبلغی را به دلار در قالب معاملات وارد کرد.

به گزارش بازار، داود بیگی نژاد، نایب رییس اول اتحادیه مشاوران املاک با اشاره به انتشار مطالبی مبنی بر انجام معاملات مسکن بر پایه دلار، گفت: اساس و پایه کدهای رهگیری در بنگاه‌های املاک بر پایه ریال است و نمی‌توان در این رابطه مبلغی را به دلار در قالب معاملات و قرارداد وارد کرد.

وی افزود: در واقع معاملات و قراردادهای خرید و فروش و اجاره مسکن که در چارچوب ضوابط اتحادیه مشاوران املاک تنظیم می‌شود، بر مبنای واحد پولی کشورمان که ریال است، می‌باشد و نمی‌توان قراردادی را به دلار تنظیم و امضا کرد.

وی با بیان اینکه تاکنون شکایتی در این رابطه به اتحادیه مشاوران املاک ارجاع نشده است، بیان داشت: همچنین پرونده‌ای مرتبط با این مساله که قراردادی با دلار صورت گرفته در این اتحادیه باز نشده و بر همین اساس نمی‌توان این مساله را تایید کرد.

بیگی نژاد با اشاره به افزایش تعداد بنگاه‌های املاک، تصریح کرد: یکی از پیشنهادها برای ساماندهی بازار مسکن این است که دفاتر مشاور املاک به صورت منطقه‌ای و جمعیتی راه‌اندازی شود، بدین معنی که بر اساس جمعیت هر منطقه اقدام به ارایه مجوز به این دفاتر کرد.

اخبار مرتبط

ترامپ: آماده مذاکره مستقیم با رئیس جمهور ایران هستم

میلاد جانه

صادرات مرغ بیش از ۶۰۰ میلیون دلار ارزآوری دارد

میلاد جانه

کارگر و کارفرما، قربانی موضع ضدافزایش مزد دولت

میلاد جانه

سامانه املاک و اسکان خانه‌های خالی را چنگال مالکان محتکر خارج می‌کند

میلاد جانه

صادرات خشکبار به بیش از ۶۰۰ میلیون دلار رسید

میلاد جانه

تحریم‌ها فرمالیته است؛ نفت ایران صادر می‌شود

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید