سرآمد اخبار
عشقی
اخبار داغاقتصاد

رئیس سازمان بورس: پرداخت خسارت تاخیر به خریداران خودرو از بورس کالا

عشقی، رئیس سازمان بورس با تاکید بر احقاق حقوق خریداران خودروهای بورسی گفت: خسارت تاخیر در تحویل به خریداران خودرو از بورس کالا پرداخت می‌شود.

به گزارش بازار، مجید عشقی، با بیان اینکه تاخیر در تحویل خودرو به طور سنتی توسط خودروسازان را همیشه داشتیم و جریمه این کار جریمه حداقلی بود گفت: در خصوص عرضه خودرو در بورس کالا، جریمه تاخیر در تحویل خودرو آنقدر بالاست که یک انگیزه مضاعفی به خودروساز می‌دهد که هر چه سریع‌تر خودروها را تکمیل و تحویل مشتری‌ها بدهد.

عشقی افزود: بر اساس دستورالعمل‌های تسویه بورس کالا، جریمه تاخیر هر نوع کالا ۰.۲۵ درصد در روز است که در سال ۵۰-۶۰ درصد یا بیشتر می‌شود.

به گفته رییس سازمان بورس و اوراق بهادار پرونده‌هایی که تاخیر تحویل خودرو در آن‌ها بوجود آمده در بورس کالا بررسی می‌شود.

وی تاکید کرد: ایران خودرو تا الان ۱۰ میلیارد تومان بابت جریمه تحویل خودرو به خریداران خودرو از بورس پرداخت کرده است.

اخبار مرتبط

آخرین قیمت دلار، یورو و درهم در بازار ارز توافقی؛ دلار رشد کرد

میلاد جانه

۴ محصول جدید سایپا وارد بازار می شود +اسامی خودروها

میلاد جانه

رییسی پیش از عزیمت به پاکستان: تعاملات اقتصادی با پاکستان به ۱۰ میلیارد دلار می‌رسد

میلاد جانه

هدایت درآمد‌های مالیاتی به سمت شفافیت از طریق طرح نشان‌دار کردن

میلاد جانه

سخنگوی دولت: بدون همراهی مردم تصمیمی برای افزایش قیمت‌ها نمی‌گیریم

میلاد جانه

سقوط بیت‌کوین با اشتباه یک پلتفرم معاملاتی

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید