سرآمد اخبار
وزیر صمت
اقتصاد

وزیر صمت: تامین مالی از محل منابع دولتی تورم‌زا است

علی‌آبادی با بیان اینکه تامین مالی از محل منابع دولتی تورم‌زا است، گفت: باید از سرمایه‌های کلان صنعت خود را نوسازی کنیم.

عباس علی‌آبادی وزیر صنعت، معدن و تجارت در جریان بازید از شرکت صنایع سنگستان شهرستان محلات در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: ‌واضح است تکنولوژی روبه توسعه و رو به تحول است، اما مطلب مهم این است که منابع و معادن بسیار خوبی داریم و افراد با علاقه و انگیزه داریم، اما باید نو و متحول شویم.

وی افزود: مسیر نو شدن و متحول شدم دو مسیر است یک مسیر ارتباط با خارجی‌ها است و مسیر مهم دیگر ارتباط با داخل است‌، تحقیق و توسعه و نوآوری از طریق تفکر و پژوهش حاصل می‌شود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت بیان کرد: تقاضای بنده این است صنعت و تولید ارتباط خود را با دانشگاه تقویت کند و روابط خود را با نظام پژوهشی گسترش دهد، این ارتباط اگر یک ارتباط جهت‌دار و حساب شده باشد من به شما اطمینان می‌دهم زودتر از خارجی‌ها به نتیجه برسیم.

علی‌آبادی عنوان کرد: به عنوان فردی که یک مسیر را رفتم و بارها این مسیر را تجربه کردم می‌گویم این مسیر نزدیک‌تری است، مسیر؛ مسیر روی پای خود ایستادن است، اینجاست که‌ نوآوری محقق می‌شود و نوآوری اگر شکل گرفت بهتر از خارج خواهیم بود، اما معتقدم ارتباط با آنها خوب است و نباید قطع شود.

وی ادامه داد: از مردم دعوت می‌کنم در این حوزه سرمایه‌گذاری کنند و کاری که شما می‌‌کنید این است که این فرصت را به مردم بدهید تا آنها در این این سرمایه‌گذاری مشارکت داشته باشند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت خاطرنشان کرد: تامین مالی از محل منابع دولتی فقط و فقط تورم‌زا است و نیاز است منابع خرد مردم را تجمیع کرد و از سرمایه‌های خرد سرمایه کلان درست کنیم و از سرمایه‌های کلان صنعت خود را نوسازی کنیم.

اخبار مرتبط

چینی ها شیفته نفت ایران هستند چون تخفیف خوبی دارد

میلاد جانه

نگرانی از احتمال دستکاری قیمت بیت کوین افزایش یافت

میلاد جانه

آمار چک‌ برگشتی به ۷ درصد کاهش یافت

میلاد جانه

سه نگرانی بزرگ درباره برنامه هفتم توسعه! فرشاد مومنی: تا مجال هست ترمز را بکشید

میلاد جانه

قیمت ملک کاهش می یابد | رونق معاملات بازار مسکن تا این تاریخ

میلاد جانه

بورس منفی ماند | کاهش ۱۴هزار و ۶۷۳ واحدی شاخص کل

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید