سرآمد اخبار
وزیر صمت
اقتصاد

وزیر صمت: تامین مالی از محل منابع دولتی تورم‌زا است

علی‌آبادی با بیان اینکه تامین مالی از محل منابع دولتی تورم‌زا است، گفت: باید از سرمایه‌های کلان صنعت خود را نوسازی کنیم.

عباس علی‌آبادی وزیر صنعت، معدن و تجارت در جریان بازید از شرکت صنایع سنگستان شهرستان محلات در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: ‌واضح است تکنولوژی روبه توسعه و رو به تحول است، اما مطلب مهم این است که منابع و معادن بسیار خوبی داریم و افراد با علاقه و انگیزه داریم، اما باید نو و متحول شویم.

وی افزود: مسیر نو شدن و متحول شدم دو مسیر است یک مسیر ارتباط با خارجی‌ها است و مسیر مهم دیگر ارتباط با داخل است‌، تحقیق و توسعه و نوآوری از طریق تفکر و پژوهش حاصل می‌شود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت بیان کرد: تقاضای بنده این است صنعت و تولید ارتباط خود را با دانشگاه تقویت کند و روابط خود را با نظام پژوهشی گسترش دهد، این ارتباط اگر یک ارتباط جهت‌دار و حساب شده باشد من به شما اطمینان می‌دهم زودتر از خارجی‌ها به نتیجه برسیم.

علی‌آبادی عنوان کرد: به عنوان فردی که یک مسیر را رفتم و بارها این مسیر را تجربه کردم می‌گویم این مسیر نزدیک‌تری است، مسیر؛ مسیر روی پای خود ایستادن است، اینجاست که‌ نوآوری محقق می‌شود و نوآوری اگر شکل گرفت بهتر از خارج خواهیم بود، اما معتقدم ارتباط با آنها خوب است و نباید قطع شود.

وی ادامه داد: از مردم دعوت می‌کنم در این حوزه سرمایه‌گذاری کنند و کاری که شما می‌‌کنید این است که این فرصت را به مردم بدهید تا آنها در این این سرمایه‌گذاری مشارکت داشته باشند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت خاطرنشان کرد: تامین مالی از محل منابع دولتی فقط و فقط تورم‌زا است و نیاز است منابع خرد مردم را تجمیع کرد و از سرمایه‌های خرد سرمایه کلان درست کنیم و از سرمایه‌های کلان صنعت خود را نوسازی کنیم.

اخبار مرتبط

پافشاری کارگران بر بازنگری در دستمزد ۱۴۰۲/ کارگران چه قولی از وزیر کار گرفتند؟

میلاد جانه

بورس سبز شد | رشد ۵ هزار و ۳۱۵ واحدی شاخص کل

میلاد جانه

کاهش ۲۰ درصدی تولید گندم در اثر قطعی برق

میلاد جانه

افت شاخص کل بورس در اولین روز معاملاتی هفته/ شاخص کل فرابورس تقویت شد

میلاد جانه

شناسایی ۶۶۴ مورد فرار مالیاتی با گزارش مردم ظرف ۵ ماه

میلاد جانه

واردات برنج به یک میلیون تن رسید

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید