سرآمد اخبار
ترافیک تهران
اجتماعیچند رسانه ها

ترافیک تهران افزایش یافت

جانشین رئیس پلیس راهور از شناسایی ۳۰۰ مدرسه در معابر پر تردد تهران خبر داد و گفت: ۱۶۶ گلوگاه ترافیکی در بزرگراه‌ها و مناطق تهران شناسایی شده است.

سرهنگ موسوی پور صبح امروز با حضور در جلسه ستاد استقبال از مهر با بیان اینکه ترافیک امروز سوم مهر ماه نسبت به اول مهر ماه ۲۰ درصد بیشتر شده است، گفت: پلیس در آماده باش ۱۰۰ درصد قرار دارد.

وی با بیان اینکه ۳۰۰ مدرسه که در معابر اصلی و پر تردد قرار دارند شناسایی شده‌اند، گفت: ۱۶۶ گلوگاه ترافیکی در بزرگراه‌ها و مناطق شناسایی شده است و برای رفع آنها در حوزه مهندسی ترافیک اقدامات موثری صورت گرفته است.

وی با بیان اینکه یکی از اقدامات شاخص شهرداری تهران آسفالت معابر بود، افزود: در روز اول مهر ماه همکاران ما در ۷۹ نقطه مستقر شدند و طرح جلوگیری از تردد کامیون‌ها را اجرا کردند و در روز اول مهر از تردد ۷۹۶ کامیون جلوگیری کرده و امروز هم در نقاط مختلف مستقر هستند.

منبع: ایسنا

اخبار مرتبط

پیش بینی صندوق بین المللی پول برای اقتصاد ایران در ۲۰۲۴

میلاد جانه

موتور بورس روشن شد / بازگشت امید به بازار سهام

میلاد جانه

هواشناسی هشدار صادر کرد

میلاد جانه

اعلام نتایج قرعه کشی طرح مادران ایران‌ خودرو +لینک سایت

میلاد جانه

بیشترین بازدهی صندوق های سرمایه گذاری بورس در هفته چهارم خرداد ۱۴۰۳ +اینفوگرافی

میلاد جانه

بازدهی بازارها در هفته سوم تیر 1402/ حرکت منفی بازارها در سایه دخالت دستوری

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید