سرآمد اخبار
خاندوزی
اخبار داغاقتصاد

خاندوزی: واردات خودرو تسریع می‌شود | موافقت وزارت اقتصاد و صمت با عرضه سیمان و فولاد در بورس

وزیر اقتصاد درباره واردات خودرو به کشور گفت: اجرای کند آیین‌نامه واردات خودرو در شش‌ماه اول امسال چند دلیل داشت؛ یک بخش این بود که اولویت‌های تخصیص و سرمایه‌گذاری پیش‌تر از آن مطرح شده بود و بعد از آن، تخصیص ارز به واردات خودرو انجام می‌گرفت.

به گزارش همشهری آنلاین، سیداحسان خاندوزی وزیر اقتصاد، درباره دلایل عدم اجرای مناسب قانون واردات خودرو گفت: اجرای کند آیین‌نامه واردات خودرو در شش‌ماه اول امسال چند دلیل داشت؛ یک بخش این بود که اولویت‌های تخصیص و سرمایه‌گذاری پیش‌تر از آن مطرح شده بود و بعد از آن، تخصیص ارز به واردات خودرو انجام می‌گرفت.

وی افزود: البته ابلاغ این آیین‌نامه نیز زمان‌بر شده بود و پیش‌بینی می‌کنیم این مسئله در شش‌ماه دوم سال سریع‌تر و بیشتر انجام بگیرد.

وزیر اقتصاد همچنین در خصوص پیشنهاد خروج سیمان و فولاد از بورس کالا گفت: وزارتخانه‌های اقتصاد و صمت با ادامه وضعیت فعلی در خصوص عرضه سیمان و فولاد در بورس کالا موافق هستند و اگر نیاز به اصلاحاتی هست، در داخل همین چارچوب انجام شود.

اخبار مرتبط

نرخ تورم سالانه آبان ماه ۳۳.۱ درصد شد

میلاد جانه

وزیر راه و شهرسازی: امیرآباد اولین بندر مجهز به اسکله ریلی است

میلاد جانه

مدیریت واردات به معنای ممنوعیت نیست

میلاد جانه

تعرفه صادرات کره به منظور تنظیم بازار داخل افزایش یافت

میلاد جانه

جدیدترین قیمت دلار، یورو و درهم در مرکز مبادله ارز | دلار نیما به مرز ۵۴ هزار تومان رسید

میلاد جانه

قیمت خودرو در بازار ۹ تیر ۱۴۰۳ /جدول

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید