سرآمد اخبار
مسکن
اخبار داغاقتصادهمه اخبار

قیمت مسکن در ۵ سال اخیر ۱۰ برابر شد

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس با اشاره به افزایش ۱۰ برابری قیمت مسکن در ۵ سال اخیر، اقدامات دولت برای کاهش ناترازی عرضه و تقاضا در بازار مسکن را مثبت ارزیابی کرد.

به گزارش همشهری آنلاین، بابک نگاهداری در اجلاس سراسری انبوه‌سازان مسکن و ساختمان ایران با یادآوری اینکه قیمت مسکن و اجاره‌بها در بازه زمانی ۵ ساله یعنی از سال ۹۷ تا سال ۱۴۰۲، ۱۰ برابر شده اظهار کرد: در سبد خانوارهای ایرانی، اصلی‌ترین هزینه مسکن است و اگر نتوانیم تورم مسکن را کنترل کنیم، تلاش‌های دولت برای مهار تورم در سایر حوزه‌ها خیلی در زندگی مردم ملموس نخواهد بود.

وی یادآور شد: رهبر معظم انقلاب در دیدار اخیر با هیئت دولت بر موضوع مسکن و جدی‌تر گرفتن آن تاکید کردند. این مسئله نشان می‌دهد باید تمرکز زیادی روی این موضوع داشته باشیم.

رئیس مرکز  پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی با اشاره به ناترازی عرضه و تقاضا در بازار مسکن تصریح کرد: این ناترازی مربوط به کاهش تولید مستمر در دهه ۹۰ است.

نگاهداری اضافه کرد: قانون جهش تولید و به تبع آن، نهضت ملی مسکن، برای کاهش ناترازی و بهبود وضعیت مسکن توسط دولت در حال پیگیری است. حدود دو سال از اجرای قانون می‌گذرد که شاهد نقاط مثبتی در اجرای آن هستیم.

وی یکی از اثرات مثبت را تغییر نگاه دولت از نظاره‌گر به کنش‌گر دانست و افزود: دولت مسکن را از اولویت‌های اجرایی خود قرار داده و جلسات متعددی در این زمینه برگزار شده است. شخص رئیس جمهور نیز برای آن وقت می‌گذارد و فعالیت‌ها برای تامین گسترده مسکن در حال اجراست.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس بیان کرد: باید از تجارب گذشته در اجرای نهضت ملی مسکن استفاده کنیم ضمن اینکه باید برای سوداگری و اثربخشی در بازار مسکن برنامه‌ریزی دقیقی داشته باشیم.

اخبار مرتبط

نگرانی صنایع از سرایت قطعی برق/ خطر افت ۳۰ درصدی تولید

میلاد جانه

اولین سهمیه بنزین سال ۱۴۰۳ امشب واریز می‌شود

میلاد جانه

انتخاب پایانه ریلی شلمچه به عنوان پایانه مرزی

میلاد جانه

رشد ۴۰ درصدی در تخصیص طرح‌های عمرانی در سال جاری

میلاد جانه

قیمت آپارتمان‌های منطقه ۵ تهران +جدول

میلاد جانه

عشقی خبر داد؛ برنامه‌های سازمان بورس برای برخورد با مدرسان قلابی در فضای مجازی

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید