سرآمد اخبار
پنبه
اخبار داغاقتصاد

تولید طلای سفید به ۷۵ هزار تن می رسد

مدیرعامل صندوق پنبه گفت: برآوردها حاکی از آن است که تا پایان سال تولید پنبه به ۷۵ هزار تن برسد.

محمد حسین کاویانی گفت: با توجه به تاخیر در پرداخت مطالبات پنبه کاران، کشاورزان رغبتی به کشت پنبه ندارند.

به گفته او، برآوردها حاکی از آن است که امسال تولید پنبه از ۷۵ هزارتن فراتر نرود.

کاویانی ادامه داد: با توجه به افت تقاضا برای خرید پوشاک، قیمت جهانی پنبه کاهش یافته است به طوری‌که ترکیه و تاجیکستان هرکیلو پنبه به ۱ دلار و ۹۰ سنت رسیده است که براین اساس صنایع نساجی استقبال بیشتری از واردات دارد و متاسفانه دولت برای واردات پنبه و نخ تعرفه جدیدی وضع نکرده است.

مدیرعامل صندوق پنبه افزود: با وجود استقبال صنعت نساجی از واردات پیش بینی می شود که کشاورزان طی ۱۵ تا ۲۰ روز آینده با مشکل خرید وش روبرو شوند، لذا ضروری است که سازمان تعاون روستایی برای خرید پنبه با نرخ مصوب یا توافقی وارد میدان شود.

او گفت: براساس سابقه خودکفایی پنبه در کشور، امکان تامین نیاز صنعت نساجی و خودکفایی پنبه به شرط حمایت از تولید داخل وجود دارد.

اخبار مرتبط

فروش اینترنتی محصولات دخانی ممنوع است

میلاد جانه

شهردار تهران خبر داد: تاکسی‌های برقی در راه خیابان‌های تهران

میلاد جانه

فوری / حراج طلا در مرکز مبادله آغاز شد +جزییات

میلاد جانه

واردات طلا سرعت گرفت | چقدر طلا وارد کشور شد؟

میلاد جانه

صادرات حبوبات آزاد شد

میلاد جانه

جدیدترین نرخ انواع میوه و سبزیجات را ببینید

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید