سرآمد اخبار
پنبه
اخبار داغاقتصادبازاربازارها و خدمات مالی

تامین ۵۰ درصد پنبه مورد نیاز صنعت نساجی در داخل کشور

مدیرعامل صندوق پنبه گفت: سالانه ۱۸۰ تا ۲۰۰ هزارتن پنبه مورد نیاز صنعت نساجی است که ۵۰ درصد آن از محل تولید داخل تامین می‌شود.

محمدحسین کاویانی گفت: برداشت پنبه در تمامی استان‌ها شروع شده و کماکان تا ۱۵ آذر ادامه دارد.

او نرخ کنونی هرکیلو پنبه در بازارهای جهانی را ۲ دلار و ۲ سنت اعلام کرد و افزود: طی یک سال گذشته قیمت جهانی هرکیلو پنبه بین یک دلار و ۹۰ سنت تا ۲ دلار و ۲۰ سنت بود چراکه به سبب مازاد تولید نسبت به تقاضا، محصول روی دست تولیدکننده مانده بود.

کاویانی نیاز سالانه صنعت نساجی را ۱۸۰ تا ۲۰۰ هزارتن اعلام کرد و گفت: هم اکنون ۵۰ درصد نیاز کشور از تولید داخل تامین و ۸۰ تا ۱۰۰ هزارتن از خارج وارد می‌شود.

مدیرعامل صندوق پنبه درباره آخرین وضعیت واردات پنبه گفت: بنابر آمار در ۶ ماهه نخست امسال ۵۲ هزارتن پنبه وارد شده است.

او موجودی پنبه کارخانجات قبل از فصل برداشت از محل تولید داخل را ۱۷ هزارتن اعلام کرد و افزود: برآوردها حاکی از آن است که تولید پنبه به ۷۵ تا ۸۰ هزارتن برسد که براین اساس موجودی پنبه تولید داخل سال گذشته و امسال به ۹۰ هزارتن می‌رسد.

کاویانی با بیان اینکه پتانسیل خودکفایی پنبه در داخل وجود دارد، گفت: با توجه به سابقه خودکفایی پنبه و پتانسیل موجود در بخش کشاورزی، امکان دستیابی مجدد به خودکفایی به شرط حمایت از تولید داخل طی یک برنامه ۷ تا ۱۰ ساله دست یافتنی است.

اخبار مرتبط

رشد بورس با کمک خودروسازان/ کانال ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار واحدی فتح شد

میلاد جانه

وضعیت بازار خودرو دوشنبه ۱۶ مردادماه /ریزش قیمت پژو ۲۰۷، کوییک و شاهین

میلاد جانه

اجلاس وزرای کشور‌های عضو «تراسیکا» به میزبانی تهران برگزار می‌شود

میلاد جانه

صنایع کنسرو با ۵۰ درصد ظرفیت فعالیت می کنند

میلاد جانه

میزان مصرف بنزین در روز نخست سال رکود میزند

میلاد جانه

قیمت جدید برنج، روغن، مرغ، گوشت و لبنیات اعلام شد

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید