سرآمد اخبار
بانک آینده
اخبار شرکت هااقتصادبانک و بیمه

بنیاد شهید استان کردستان از بانک آینده تقدیر کرد

مدیرکل بنیاد شهید استان کردستان از تعامل سازنده و اقدامات شعبه «سنندج- آبیدر» بانک آینده در راستای اعطای تسهیلات تبصره 16 قدردانی کرد.

علیرضا شهسواری، طی تقدیرنامه‌ای خطاب به رئیس شعبه «سنندج- آبیدر»- به‌عنوان نماینده بانک آینده از حمایت‌ها، پشتیبانی‌ها و زحمات صادقانه ایشان و همکاران در کمک به ترویج فرهنگ کار، تلاش و توان‌مندسازی و ایجاد اشتغال ایثارگران در راستای پرداخت تسهیلات اشتغال‌زایی تبصره 16 صمیمانه تقدیر و تشکر نمود.

شایان ذکر است؛ شعبه «سنندج- آبیدر» در قالب تبصره پیش‌گفته و در راستای عمل به مسئولیت‌اجتماعی خود، حدوداً به 100 درصد معرفی‌شدگان از سوی بنیاد شهید استان کردستان، تسهیلات اعطا کرده است.

اخبار مرتبط

با حضور مدیرعامل بانک آینده؛ ستاد مدیریتی و عملیاتی طرح جذب منابع «همت آینده» افتتاح شد

میلاد جانه

از سوی مدیر امور بین‌الملل مطرح شد؛ تأمین و انتقال سریع حوالجات ارزی واردکنندگان؛ مزیت رقابتی حوزه ارزی بانک آینده

میلاد جانه

امضای 3 تفاهم‌نامه همکاری از سوی بانک رفاه کارگران در نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی

میلاد جانه

آخرین وضعیت راه‌اندازی سایت‌های ۵G در ایران

میلاد جانه

اعلام ساعت کاری جدید باجه هایپر استار شعبه بازار بزرگ ایران (ایران‌مال) بانک آینده

میلاد جانه

در حمایت از فعالیت های تولیدی کشور؛ ۲ شعبه شورای حل اختلاف ویژه بانک رفاه کارگران افتتاح شد

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید