سرآمد اخبار
نفت
اخبار داغاقتصادبازاربازارها و خدمات مالی

نفت برنت ۸۲ دلار و ۷۶ سنت شد

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۲۰ سنت معادل ۰.۲۴ درصد افزایش به ۸۲ دلار و ۷۶ سنت رسید.

به گزارش تسنیم به نقل از رویترز، قیمت نفت در روز سه‌شنبه به دنبال گزارش اوپک مبنی بر مقاوم بودن زیرساخت‌های بازار و همچنین بالا رفتن نگرانی در مورد عرضه به خاطر سخت‌گیری آمریکا بر صادرات نفت روسیه، افزایش یافت.

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با 20 سنت معادل 0.24 درصد افزایش به 82 دلار و 76 سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با 21 سنت معادل 0.27 افزایش 78 دلار و 47 سنت معامله می‌شود.

سازمان کشورهای صادر کننده نفت اوپک در گزارش ماهانه خود سوداگران را مقصر کاهش اخیر قیمت نفت اعلام کرد و پیش‌بینی خود از رشد تقاضای جهانی در 2023 را افزایش داد.

قیمت نفت هفته گذشته به خاطر نگرانی در مورد کاهش تقاضا در آمریکا و چین به عنوان بزرگترین مصرف کنندگان نفت دنیا به پایین‌ترین رقم از ماه ژوئیه رسیده بود.

اخبار مرتبط

بهای جهانی نفت بار دیگر افزایش یافت

میلاد جانه

تجارت ۶۵۰ میلیون دلاری آبزیان در سال ۱۴۰۲

میلاد جانه

هفت اقدامی که بورس را متحول کرد/ به آینده بازار سرمایه امیدوار باشید

میلاد جانه

حجم مبادلات تجاری ایران و قطر ۲۰۰ میلیون دلار است

میلاد جانه

تصمیم جدید در سامانه هوشمندسازی آرد و نان | هزینه نانوایان کمتر می‌شود

میلاد جانه

تعرفه واردات خودرو صد درصد تعیین شد

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید