سرآمد اخبار
تجارت
اقتصاد

۵۰۰ میلیون دلار مبادلات تجاری بین ایران و ترکمنستان

رئیس سازمان توسعه تجارت گفت: سال گذشته ۵۰۰ میلیون دلار مبادلات تجاری بین ایران و ترکمنستان انجام شد، گفت: امسال نیز شاهد همین میزان تجارت بین دو کشور خواهیم بود.

مهدی ضیغمی رئیس سازمان توسعه تجارت ایران گفت: با توجه به اصول طی کردن مراحل دیپلماتیک برای اعزام رایزن بازرگانی، در ۴ ماه آینده شاهد حضور فعال رایزن در این کشور خواهیم بود.

او با بیان اینکه سال گذشته ۵۰۰ میلیون دلار مبادلات تجاری بین ایران و ترکمنستان انجام شد، گفت: امسال نیز شاهد همین میزان تجارت بین دو کشور خواهیم بود که با توجه به توافقات انجام شده امکان رشد چشمگیر در وضعیت تبادلات تجاری وجود دارد.

ضیغمی گفت: تجارت مرزی با ایجاد مراکز تجاری در مرزها مورد توجه قرار گرفت و مقرر شد تا طی هفته‌های آینده بازدیدهایی از دو مرز اینچه برون و سرخس انجام شود و پس از بررسی‌های دقیق یکی از آنها به عنوان مرکز یا منطقه تجاری مرزی انتخاب شود.

او با اشاره به  سند تفاهم نامه تجارت مرزی از سال ۱۹۹۶ تاکنون مورد بازنگری قرار نگرفته است، گفت: پیشنهاد شد تا بررسی کارشناسی این سند انجام شود و تدوین دوباره آن در دستور کار قرار گیرد که مورد توافق نیز قرار گرفت که تا ماه آینده به نتیجه برسد.

اخبار مرتبط

رفع انحصار از بازار لوازم خانگی/ واردات آزاد می شود؟

میلاد جانه

رشیدی‌کوچی: بگویید چگونه خودرو ۷۰۰ میلیونی یکدفعه ۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان شد

میلاد جانه

کنسرو ماهی به این دلیل گران می‌شود

میلاد جانه

نرخ خرید تضمینی کلزا، دو برابر قیمت گندم

میلاد جانه

بیانیه مشترک ایران، روسیه و چین درباره توافق هسته‌ای: مفاد برجام همچنان معتبر است

میلاد جانه

نرخ تورم شهریور ۴۶.۱ درصد شد

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید