سرآمد اخبار
غرفه فولاد هرمزگان
اخبار شرکت ها

نخستین روز از بیستمین نمایشگاه بین‌المللی متافو با حضور فعال فولاد هرمزگان پایان یافت

بیستمین نمایشگاه بین‌المللی ایران‌متافو صبح امروز با حضور رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، معاون وزارت صمت و رئیس کمیته اقتصاد دیجیتال مجلس در محل نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران افتتاح شد.

فولاد هرمزگان به‌عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده فولاد در جنوب کشور با شعار فولاد هرمزگان در مسیر توسعه به همراه شرکت‌های زیرمجموعه گروه فولاد مبارکه در این نمایشگاه با معرفی اقدامات و دستاوردهای خود به ویژه طرح‌های توسعه‌ و رکوردشکنی، به صورت‌ فعال حضور داشته و پذیرای فعالان صنعتی  بازار بوده است.

این نمایشگاه که با مشارکت گسترده صنایع داخلی و خارجی در حال برگزاری است، به شرکت‌های حوزه معدن و صنایع معدنی خصوصا فولاد فرصتی فراهم کرده تا آخرین دستاوردهای خود را به معرض نمایش گذاشته و به تعامل با دیگر شرکت‌ها بپردازند.

نمایشگاه متافو تا ۶ آذر ماه از ساعت ۸ تا ۱۵ برگزار می‌شود و فولاد هرمزگان در سالن 38A پذیرای بازدیدکنندگان خواهد بود.

اخبار مرتبط

مدیرعامل بانک رفاه کارگران تصریح کرد: حمایت بانک رفاه کارگران از واحدهای فعال در صنعت نفت، ‌گاز و پتروشیمی

میلاد جانه

درخشش روابط عمومی بانک رفاه کارگران در نخستین جشنواره روابط عمومی‌های برتر وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی

میلاد جانه

ورود و مدیریت ۵۱۱ همت منابع با بانکداری الکترونیک در بانک آینده

میلاد جانه

برگزاری همایش مدیران ارشد بانک آینده و رؤسای شعب سراسر کشور

میلاد جانه

«ارمغان» یلدایی بانک رفاه کارگران

میلاد جانه

معاون مالی و اقتصادی شرکت فولاد هرمزگان مطرح کرد: گزارش مقبول عملکرد فولاد هرمزگان برای سال مالی 1401

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید