سرآمد اخبار
چک
اجتماعیاخبار داغاقتصاد

۹۱.۷ درصد چک‌ها در مهر ۱۴۰۲ وصول شد

طبق اعلام بانک مرکزی، در ماه مهر میزان و مبلغ مبادله چک افزایش یافته و نسبت چک‌های وصول شده به ۹۱.۷ درصد رسیده است.

براساس آمار چک‌های مبادله‌ای در مهرماه سال ۱۴۰۲، حدود هشت میلیون فقره چک به ارزش بیش از ۵۰۵۸ هزار میلیارد ریال مبادله شد که نسبت به ماه قبل از نظر تعداد ۷.۳ درصد و از نظر مبلغ ۷.۱ درصد افزایش نشان می‌دهد.

همچنین طی مهرماه امسال ۹۱.۷ درصد از کل چک‌های مبادله شده در سامانه چکاوک وصول شده که این نسبت از نظر مبلغی نیز معادل ۸۷.۷ درصد است.

درصد تعداد و مبلغ چک‌های وصول شده در ماه قبل از آن (شهریور ۱۴۰۲) به ترتیب معادل ۹۱.۴ درصد و ۸۷.۱ درصد بوده است.

براساس برنامه اعلام شده بانک مرکزی، پذیرش و تبادل چک‌های صیادی قدیمی (دسته چک‌های صادرشده قبل از سال ۱۴۰۰) از ۱۵ مهر ماه سال جاری صرفا در بانک صادرکننده چک قابل انجام است.

اخبار مرتبط

تورم مواد غذایی همچنان روی دور تند

میلاد جانه

تعادل به بازار گوجه فرنگی باز می‌گردد

میلاد جانه

داد و ستد ۷۷۱ هزار گواهی سپرده شمش طلا در بورس کالا

میلاد جانه

واکنش وزارت صمت به نامه گلایه هیات دولت | فرایند جدید نظارت بر بازار به زودی اعلام می‌شود

میلاد جانه

برای گرانی فروش بلیت هواپیما با هیچ سایتی تعارف نداریم

میلاد جانه

قیمت جدید خودروهای پر فروش در بازار +جدول

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید