سرآمد اخبار
کالاهای اساسی
اقتصادصنعت و معدنکشاورزی

حذف دلالان با واگذاری تنظیم بازار کالاهای اساسی به اتاق اصناف

مدیر کل نظارت بر کالا‌های اساسی وزارت جهادکشاورزی گفت: با واگذاری تنظیم بازار کالا‌های اساسی به اتاق اصناف، دست دلالان از مسیر توزیع کالای اساسی کوتاه می شودو این کالاها به صورت مستقیم به مصرف کننده نهایی می رسد.

به گزارش تسنیم، مسعود امراللهی، مدیر کل نظارت بر کالا‌های اساسی وزارت جهادکشاورزی با حضور در برنامه میز اقتصاد با بیان اینکه در2 سال گذشته در بحث توزیع کالا‌های اساسی و نظارت بر بازار اقداماتی را داشتیم، ولی از آن طرف هم خلاء شبکه توزیع وجود داشت، افزود: به استناد بند 23 ستاد سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی که مبنی بر شفاف سازی و روان سازی نظام توزیع و روزآمدسازی شیوه‌های نظارت بر بازار است، تفاهم نامه‌ای با اتاق محترم اصناف ایران منعقد شد که طبق این تفاهم نامه، توزیع کالا‌های اساسی زمانی که برش‌های استانی را وزارت جهادکشاورزی به استان‌ها ابلاغ می‌کند، استان‌ها باید در ارتباط با اتاق‌های اصناف استانی و شهرستانی شان، کاسب مورد تایید اتاق اصناف که پروانه کسب و شناسنامه داشته باشد را انتخاب کنند تا به عنوان شبکه توزیع معتمد بتواند از شبکه توزیع مویرگی توزیع استفاده کرده و کالا را به دست مصرف کننده نهایی برساند تا هم دست دلالان و واسطه ها از زنجیره توزیع حذف شده و نظارت با شفافیت بهتری صورت پذیرد.

وی گفت: طی سنوات گذشته از ظرفیت ناظران اتاق‌های اصناف و اتحادیه‌های صنفی برای نظارت بر بازار کالاها به عنوان کمک استفاده می‌کردیم. الان با تفاهم به وجود آمده قرار شد در حوزه عمده فروشی‌ها یا در حوزه تولیدکننده‌ها بازرسین وزارت جهادکشاورزی همچنان بر نظارت خودشان با جدیت ورود کنند و در بحث توزیع کالا‌های اساسی یا واحد‌های خرده فروشی که در سطح شهر‌ها و شهرستان‌ها و استان هاست از ظرفیت بازرسی اتاق اصناف استفاده کنیم که هدف از این همکاری خدمت رسانی بیشتر به مردم عزیز و پاسخگویی بیشتر است.

 مدیر کل نظارت بر کالا‌های اساسی وزارت جهادکشاورزی افزود: این موضوع باعث نمی شود که ما به عنوان وزارت جهادکشاورزی نظارت خودمان را کلا از بازار برداریم.

ما از اتاق اصناف ایران و مجموعه‌های اتحادیه‌ها و اتاق‌های شهرستانی و استانی این کمک را خواستیم تا در توزیع کالا‌های اساسی افراد شناسنامه دار را به ما معرفی کنند تا کالا به دست مصرف کننده واقعی اش برسد.

اخبار مرتبط

امسال خاموشی نداریم | ۲۰ هزار مگاوات ناترازی برق صحت ندارد

میلاد جانه

افت قیمت خودروهای داخلی؛ شاهین، پژو ۲۰۶ و دنا پلاس چند شد؟

میلاد جانه

آغاز ثبت‌ درخواست برای ۸ مدل خودروی وارداتی؛ اسامی و قیمت خودروها

میلاد جانه

آخرین جزییات اخذ مالیات پنهان از اصناف

میلاد جانه

انتشار ۲۴.۹ هزار میلیارد تومان اوراق نقدی در سال جاری

میلاد جانه

پایان بورس امروز ۵ فروردین ۱۴۰۳/ بهار به بازار سهام رسید!

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید