سرآمد اخبار
تعطیلی مدارس
اجتماعیاخبار داغجامعه و فرهنگسلامت و رفاه

مدارس تهران فردا یکشنبه غیرحضوری شد

مقاطع کودکستان، دبستان و متوسطه اول استان تهران به غیر از فیروزکوه در دو نوبت صبح و عصر فردا یکشنبه ۱۲ آذرماه غیرحضوری شد.

به گزارش اقتصادآنلاین، میر محمد غراوی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران گفت: با توجه به تشدید آلودگی هوا و در معرض خطر قرار گرفتن شهروندان، بر اساس مصوبه کارگروه هماهنگی شرایط اضطرار آلودگی هوا، فعالیت آموزشی مقاطع کودکستان، دبستان و متوسطه اول استان تهران به غیر از فیروزکوه در دو نوبت صبح و عصر فردا یکشنبه ۱۲ آذرماه غیرحضوری و مجازی برگزار می شود.

وی ادامه داد: همه مقاطع تحصیلی مدارس استثنایی در دو نوبت صبح و عصر نیز غیرحضوری می‌باشد، همچنین پلیس راهور تهران بزرگ و پلیس راهور شرق و پلیس راهور غرب تهران، از تردد شبانه خودروهای گازوئیلی سنگین که آلایندگی قابل روئت دارند، جلوگیری نمایند.

اخبار مرتبط

بازار آجیل و خشکبار در رکود و آرامش‌ به سر می‌برد

میلاد جانه

واردات مبلمان خانگی ممنوع است

میلاد جانه

جهش صندوق‌های اهرمی همزمان با سبزی بازار | تازه واردها احتیاط کنند

میلاد جانه

فرزین: نرخ رشد اقتصادی در بهار ۱۴۰۳ به ۴.۲ درصد رسید

میلاد جانه

آیفون ۱۴ و ۱۵ رجیستر نخواهد شد

میلاد جانه

امروز نهمین حراج سکه برگزار می‌شود

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید