سرآمد اخبار
طلا
اخبار داغاقتصاد

سقوط شدید قیمت طلا / خریداران منتظر معجزه!

قیمت هر اونس طلا امروز با ۱.۱۷ درصد کاهش به ۲۰۰۴ دلار و ۶۷ سنت رسید.

به گزارش رویترز، گزارش بهتر از حد انتظار بازار اشتغال در آمریکا باعث شد تاجران احتمال کاهش نرخ بهره تا ماه مارس را پایین بیاورند. در نتیجه دلار و سود اوراق قرضه خزانه‌داری آمریکا تقویت شد و قیمت طلا را در روز جمعه تا زیر ۲۰۰۰ دلار پایین آورد.

قیمت هر اونس طلا امروز با ۱.۱۷ درصد کاهش به ۲۰۰۴ دلار و ۶۷ سنت رسید. قیمت معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک هم با یک کاهش ۱.۵۶ درصدی به ۲۰۱۴ دلار و ۵۰ سنت رسیده است.

اطلاعات اقتصادی آمریکا که در روز گذشته منتشر شده بود نشان داد رشد اشتغال در این کشور در ماه نوامبر سریع‌تر از حد انتظار بوده و نرخ بیکاری تا ۳.۷ درصد پایین آمده است. بدین ترتیب تاجران تخمین می‌زنند کاهش نرخ بهره فدرال رزرو تا ماه مه به تعویق بیفتد.

بالا رفتن شاخص دلار هم خرید طلا را برای دارندگان سایر ارزهای دنیا گران‌تر کرده است. سود اوراق قرضه ۱۰ ساله خزانه داری آمریکا که به پایین‌ترین رقم طی سه ماه گذشته رسیده بود افزایش یافته است.

تاجران حالا منتظر اجلاس سیاستی فدرال رزرو هستند که قرار است در ۱۲ و ۱۳ دسامبر برگزار شود.

قیمت نقره با ۳.۲۵ کاهش به ۲۳ دلار و ۲۸ سنت رسیده و پلاتین با ۱.۱۹ درصد افزایش ۹۲۰ دلار و ۶۵ سنت معامله می‌شود.

منبع: تسنیم

اخبار مرتبط

رشد ۳۰ هزار واحدی شاخص بورس در آغاز سال ۱۴۰۴

میلاد جانه

۹۰ درصد مردم از رشد اقتصادی منتفع نشده‌اند/ پول از جیب عموم مردم به جیب ذینفعان اقتصادی می‌رود

میلاد جانه

جهش ۲۷ درصدی تولید ناخالص داخلی ایران در ۳ سال گذشته

میلاد جانه

خبر مهم برای بازنشستگان/ هدیه یلدایی ۵ میلیون تومانی واریز شد

میلاد جانه

رکورد صادرات نفت ایران با ۲.۲ میلیون بشکه شکسته شد

میلاد جانه

نرخ بیکاری فصل بهار ۷.۷ درصد شد

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید