سرآمد اخبار
میوه
اخبار داغاقتصادبازار

آغاز طرح تشدید نظارت بر بازار ویژه شب یلدا

مدیرکل دفتر بازرسی و نظارت بر کالای اساسی وزارت جهاد کشاورزی از آغاز طرح تشدید نظارت بر بازار ویژه شب یلدا و برخورد با متخلفان خبر داد.

مسعود امرالهی، مدیرکل دفتر بازرسی و نظارت بر کالای اساسی وزارت جهاد کشاورزی از آغاز طرح تشدید نظارت بر بازار ویژه شب یلدا خبر داد و گفت: این طرح از امروز آغاز شده و تا شب یلدا ادامه دارد.

او با بیان اینکه طرح نظارت در تمامی استان‌ها و شهرستان‌های کشور اجرا می‌شود، افزود: به استناد تفاهم‌نامه منعقده وزارت جهاد کشاورزی و اتاق اصناف کشور، در شبکه عمده‌فروشی بازرسان وزارت جهاد کشاورزی و شبکه خرده‌فروشی بازرسین اصناف اقدام به نظارت در این طرح را انجام می‌دهند.

به گفته مدیرکل دفتر بازرسی و نظارت بر کالای اساسی وزارت جهاد کشاورزی، در این طرح میوه، محصولات پروتئینی، آجیل مورد نظارت و بازرسی قرار می‌گیرد.

امراللهی گفت: شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده تخلف شکایت خود را در سامانه ۱۲۴ ثبت کرده تا پس از ثبت گزارش بازرسان ما به آن رسیدگی کنند.

اخبار مرتبط

وزیر صمت: خودروها را ما تعیین قیمت نمی‌کنیم | همه چیز باید به سمت بازار برود

میلاد جانه

سکه و طلای ۱۸ عیار چقدر بالا رفت؟ | جدول قیمت ها

میلاد جانه

۸۹ کیلوگرم شمش طلا در حراج مرکز مبادله معامله شد

میلاد جانه

پایان موج گرما | آغاز روند کاهشی از امروز

میلاد جانه

اتفاق عجیب در بازار کار/ رواج بیکاری ارادی در جامعه به دلیل دستمزد پایین

میلاد جانه

قیمت خودرو امروز 29 مرداد 1402/ افت جزیی نرخ محصولات داخلی

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید