سرآمد اخبار
تخم مرغ
اقتصادبازاربازارها و خدمات مالی

افزایش ۴۰۰ هزار تنی تولید تخم مرغ ظرف سه سال گذشته

رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغداران میهن گفت: بنا بر آمار تولید تخم مرغ ظرف سه سال گذشته با افزایش ۴۰۰ هزار تنی از ۹۰۰ هزار تن سال ۹۹ به یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن رسیده است.

حمیدرضا کاشانی گفت: نرخ کنونی هر کیلو تخم مرغ درب مرغداری ۴۸ تا ۴۹ هزار تومان بوده که نسبت به ماه های گذشته تغییری نداشته است.

او نرخ مصوب هر کیلو تخم مرغ در فروشگاه های زنجیره ای و میادین میوه و تره بار را ۵۶ هزار تومان اعلام کرد و افزود: نرخ منطقی هرعدد تخم مرغ فله در خرده فروشی ها حداکثر ۴ هزارتومان است و عرضه با نرخ های بالاتر گرانفروشی است.

کاشانی تولید تخم مرغ دی ماه را ۱۱۰ هزار تن برآورد کرد و گفت: با احتساب سرانه مصرف حداکثر ۱۰۵ تن نیاز کشور است.

رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغداران میهن ادامه داد: با توجه به ظرفیت صنعت پتانسیل تولید سالانه یک میلیون و ۶۰۰ هزار تن تخم مرغ در کشور وجود دارد و پیش بینی می شود که امسال تولید به یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن برسد.

او از افزایش ۴۰۰ هزار تنی تولید تخم مرغ طی سه سال گذشته خبر داد و گفت: سال ۹۹ که وارد کننده تخم مرغ بودیم، رقمی معادل ۹۰۰ هزار تن تولید داشتیم که خوشبختانه با پیش بینی تولید یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن تخم مرغ تا پایان سال رکورد قابل توجهی در بحث تولید داشتیم.

کاشانی گفت: بنابر برنامه ریزی صورت گرفته پیش بینی می شود که تا پایان ۱۴۰۴ تولید تخم مرغ به یک میلیون و ۴۵۰ هزارتن برسد.

اخبار مرتبط

سلامت سیستم مالیاتی کشور از طریق حسابرسی سیستمی

میلاد جانه

نگهداری کالا در بنادر تا ۸ ماه بدون اظهار بلامانع است

میلاد جانه

لحظه انتقام فرارسید؛ عملیات گسترده پهپادی و موشکی سپاه علیه رژیم صهیونیستی

میلاد جانه

پردرآمدها باید مالیات بیشتری بدهند/ شناسایی فراریان مالیاتی

میلاد جانه

واردات از عربستان بعد از ۸ سال از سرگرفته شد

میلاد جانه

چک های برگشتی ۲ برابر شد/ علت چیست؟

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید