سرآمد اخبار
بارندگی
آسیب اجتماعیچند رسانه ها

کاهش ۴۰.۵ درصدی بارش‌ها در کشور/ بارندگی در ۲۸ استان منفی شد

بررسی داده‌های مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی سازمان هواشناسی نشان می‌دهد بارش‌ها در ۲۸ استان کشور نسبت به دوره بلندمدت منفی شده است.

به گزارش تسنیم، بر اساس داده‌های مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی سازمان هواشناسی تا 26 آذرماه امسال به جز دو استان خراسان شمالی، گلستان و مازندران بارش‌ها در سایر استان‌های کشور منفی شده است.

در خراسان شمالی، گلستان و مازندران بارش‌ها نسبت به دوره بلندمدت به ترتیب 24.9 درصد، 15.9 و 1.2 درصد افزایش یافته است.

بیشترین کاهش بارندگی‌ها مربوط به استان قم با 68 درصد است. میزان کاهش بارش‌ها این استان در 17 آذرماه امسال 65.2 درصد بود. قزوین با 67.5 درصد در رده دومین استان کم‌بارش کشور نسبت به دوره بلندمدت قرار گرفته است. بارش‌های این استان تا 17 آذرماه رشد منفی 69 درصدی را ثبت کرده بود.

همچنین بارش‌ها در استان مرکزی، لرستان، فارس و زنجان نیز رشد منفی 60.2 درصدی، 58.2، 56.9 و 56.5 درصد داشته است.

به گزارش تسنیم، در مجموع بارش‌ها در کشور نسبت به دوره بلندمدت 40.5 درصد کاهش یافته است. تا 17 آذرماه میزان بارش‌ها رشد منفی 39.2 درصدی را ثبت کرده بود.

اخبار مرتبط

خطری که همستر بازها را تهدید می‌کند

میلاد جانه

بارش باران و کاهش نسبی دما در نوار شمالی کشور

میلاد جانه

کارگردان «پینوکیو» درگذشت

میلاد جانه

بارش در ۱۲ استان کشور؛ ترافیک نیمه‌سنگین در آزادراه‌ها

میلاد جانه

قاتل فراری نمی‌دانست همکارش را کشته است

میلاد جانه

وضعیت پرشدگی سدهای کشور تا ۳۰ اردیبهشت | میزان پرشدگی سدها به چند درصد رسید؟

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید