سرآمد اخبار
بورس
اخبار داغاقتصادبازاربازارها و خدمات مالی

تحلیل هفتگی بورس؛ کف سازی شاخص کل بورس برای صعود

انتظار می رود در هفته جاری تقاضا در بازار بهبود یافته و شاهد ادامه صعود شاخص کل بورس باشیم.

علی فراقی کارشناس بازار سرمایه در گفت‌وگو با مهر در پیش بینی وضعیت این هفته بورس گفت: با توجه به دو روز آخر معاملاتی هفته گذشته اندکی مکث و تعادل در اوایل هفته جاری اتفاق خواهد افتاد تا در صورت به وجود نیامدن ریسک خاصی در بازار دوباره شاهد بهبود کیفیت تقاضا باشیم.

فراقی افزود: برای حجم معاملات بازار هم می‌توان اوایل هفته را کم حجم تر از نیمه دوم در جمع بندی در نظر گرفت و هرچند می‌توان در برآیند هفتگی بازار کندلی سبز رنگ را متصور بود.

این کارشناس بازار سرمایه اضافه کرد: برای یک جمع بندی کلی واضح از هفته جاری می‌توان اوایل هفته را تکمیل کننده مکث و استراحت بازار دانست تا کم کم بازار بتواند یک حرکتی همچون دو هفته پیش را داشته باشد که این مکث می‌توان فرصتی برای جابه‌جایی با نمادهای مساعدتر برای بازدهی بهتر در نظر گرفت.

وی در پاین گفت: باتوجه به بالا آمدن کف‌های قیمتی بسیاری از نمادهای بازار می‌توان نقاط و ناحیه‌های حدضرر را پله پله بالا آورد تا بتوان ریسک‌های بازار را بهتر مدیریت کرد.

اخبار مرتبط

شرایط کاهش نرخ تورم به ۳۵ درصد تا پایان سال

میلاد جانه

شب تلخ در طبس/ آخرین جزییات از انفجار شبانه در معدن

میلاد جانه

واکنش ایران به عصبانیت ۳ کشور اروپایی درباره یک موشک خاص

میلاد جانه

ترامپ: قاسم سلیمانی یک ژنرال بسیار بزرگ ایرانی بود| ما ملت شکست خورده ای هستیم

میلاد جانه

افت بورس در نخستین روز معاملاتی هفته

میلاد جانه

قیمت نفت در انتظار تصمیم اوپک پلاس افزایش یافت

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید