سرآمد اخبار
خودروی فرسوده
اخبار داغاقتصادبازاربازارها و خدمات مالی

ثبت نام برای جایگزینی ۴۰ هزار خودروی فرسوده از ابتدای سال

رئیس انجمن مراکز اسقاط و بازیافت خودرو گفت: از ابتدای سال تا به امروز چیزی بالغ بر ۴۰ هزار ثبت نام در خصوص اسقاط خودروی فرسوده در کشور داشته‌ایم.

به گزارش بازار، محمود مشهدی شریف رئیس انجمن مراکز اسقاط و بازیافت خودرو گفت: از ابتدای سال تا به امروز چیزی بالغ بر ۴۰ هزار ثبت نام در خصوص اسقاط خودرو فرسوده در کشور داشته ایم که نیمی از این خودروها اسقاط شده است.

به گفته رئیس انجمن مراکز اسقاط و بازیافت خودرو، بیشترین اسقاط مربوط به خودروهای سواری شخصی است و تعداد تاکسی و خودرو عمومی به نسبت کمتر است.

مشهدی شریف تصریح کرد: همچنین از ابتدی سال تا امروز هیچ اسقاطی در زمینه موتور سیکلت نداشته ایم.

رئیس انجمن مراکز اسقاط و بازیافت خودرو اضافه کرد: طبق آمارهای رسمی ۲.۵ میلیون خودروهای سواری و حدود ۹ تا ۱۰ میلیون موتورسیکلت فرسوده در کشور وجود دارد و پیش بینی ما این است که تا آخر سال چیزی بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ هزار خودرو اسقاط خواهند شد.

اخبار مرتبط

فرشاد مومنی: در سه دهه گذشته، شاهد فاجعه آمیزترین شکل شکست سیاستگذاری اقتصادی هستیم/ پیوند فساد با تسخیرشدگی ساختار قدرت و حامی پروری مورد توجه قرار گیرد

میلاد جانه

کمک به جذب نقدینگی‌های سرگردان با صندوق‌های طلا در بورس کالا

میلاد جانه

داود منظور: دولت امسال استقراضی از بانک مرکزی نداشت

میلاد جانه

سعید لیلاز: اتفاق هشدار دهنده در اقتصاد ایران/ مدیران باید جسارت تصمیم‌گیری داشته باشند

میلاد جانه

عراقچی نقل قول‌ها از پزشکیان درباره اسرائیل را تکذیب کرد

میلاد جانه

قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۲۸ آبان ۱۴۰۲ /جدول

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید