سرآمد اخبار
وزیر اقتصاد
اخبار داغاقتصاداقتصاد کلانبازاربازارها و خدمات مالی

وزیر اقتصاد: موج خبری کاذب درباره مالیات طلافروشان صحت ندارد

وزیر اقتصاد گفت: موج خبری کاذبی در شبکه‌های اجتماعی چرخیده بود مبنی‌بر اینکه سیاست جدیدی در دولت برای اخذ مالیات از طلا وجود دارد که با تفاهمات صورت‌گرفته در روزهای آینده شاهد حل این موضوع خواهیم بود.

به گزارش بازار، سید احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: در سال جاری برای اولین بار و مطابق با «قانون جهش تولید دانش‌بنیان»، برای اولین بار هزار طرح صنعتی و دانش‌بنیان از اعتبار مالیاتی برخوردار می‌شوند.

بر این اساس امسال معادل بخشودگی دانش‌بنیان‌ها به رقم ۲۵۰۰ میلیارد تومان خواهد رسید و در سال ۱۴۰۳ این عدد ۱۰۰ درصد رشد خواهد داشت.

وی همچنین درباره اینکه چرا وارد کردن اطلاعات طلافروشان به سامانه جامع تجارت لغو شده است، گفت: سامانه جامع تجارت توسط وزارت صمت مدیریت می‌شود و وزیر صمت بهتر می‌تواند در این زمینه اطلاع‌رسانی کند.

وزیر امور اقتصادی و دارایی در پاسخ به اینکه آیا برنامه‌ای برای اخذ مالیات از طلافروشان وجود دارد، گفت: در روزهای گذشته جلساتی بین نمایندگان اتحادیه طلافروشان و سازمان مالیاتی کشور برگزار شده است.

موج خبری کاذبی در شبکه‌های اجتماعی چرخیده بود مبنی‌بر اینکه آیا سیاست جدیدی در دولت برای اخذ مالیات از طلا وجود دارد، با توجه به تفاهمات صورت‌گرفته به نظر می‌رسد در روزهای آینده شاهد حل این موضوع خواهیم بود.

اخبار مرتبط

دو عاملی که قیمت طلا و سکه را بالا برد | سکه ۳۰۰ هزار تومان گران شد

میلاد جانه

قیمت سکه، نیم سکه، ربع سکه و طلای ۱۸ عیار در بازار /جدول

میلاد جانه

نقش دلار در تورم چقدر است؟

میلاد جانه

تولید قارچ اردیبهشت به ۲۴ هزار تن رسید

میلاد جانه

آغاز مازوت‌سوزی پیش از فرا رسیدن روزهای سرد!

میلاد جانه

بهای نفت جهانی افزایش یافت| نفت برنت ۸۰ دلار و ۳ سنت

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید